Jarkko Pokkinen mukaan Ringsiden valmennukseen

14.7.2015


Keväällä startanneen PuHun ja LePyn yhteisen A-tyttöjoukkueen, Ringsiden, valmennus on saanut merkittävän vahvistuksen: Jarkko Pokkinen on sopinut joukkueen valmentamisesta kaudella 2015 - 2016.

PuHun ja LePyn yhteinen A-tyttöjoukkue aloitti toimintansa toukokuussa. Valmentamisesta on vastannut alusta asti Jussi Syrjänen, joka nyt saa rinnalleen kokeneen ja hyvää tulosta aiemminkin valmentajana tehneen Jarkko Pokkisen (45).

”Arvostan Jussin osaamista valmentajana suuresti ja näen hienona mahdollisuutena päästä työskentelemään hänen kanssaan. Kahden seuran yhteisjoukkue vaikuttaa järkevältä hankkeelta, ja se houkutteli mukaan, kuten myös joukkueeseen muodostumassa oleva mielenkiintoinen pelaaja-aines”, kommentoi Pokkinen asiaa.

”Olen todella iloinen, että heti ensimmäisenä vuonna Ringside saa näin laadukkaan valmentajakaksikon. Uskon, että jokainen mukana oleva pelaaja saa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä huimasti koripalloilijana alkavalla kaudella. Tälle pohjalle on hyvä rakentaa yhteistyötä pidemmälläkin aikajänteellä”, toteaa PuHun toiminnanjohtaja Jorma Kuparinen.

Ringside-pelaajat aloittivat juuri omatoimisen harjoittelujakson. Joukkueen yhteisharjoitukset jatkuvat heinäkuun lopussa seuraavasti:

Ma 27.7.         16.45 – 19.00            Karakallion koulu  

Ti 28.7.           18.15 – 20.30            Martinlaakson koulu        

To 30.7.          18.15 – 20.30            Martinlaakson koulu        

Pe 31.7.         19.15 – 21.30            Karakallion koulu  

Elokuussa alkavat vakioharjoitusvuorot pidetään kaksi kertaa viikossa Leppävaaran liikuntahallilla sekä kahdesti viikossa Martinlaakson koululla.

Uusia A-tyttöikäisiä pelaajia, jotka ovat halukkaita kehittymään laatuvalmennuksessa, otetaan edelleen joukkueeseen mukaan. Ringside tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päästä pelaamaan naisten I divisioonaa Puhuttarien joukkueessa niille, joilla edellytykset riittävät jo kovempiin naisten peleihin.

Lisätietoja:

Jorma Kuparinen, PuHu Juniorit, 0400 432372, jorma.kuparinen#puhujuniorit.fi

Marika Vilanen, Leppävaaran Pyrintö, 044 5670777, marika.vilanen#lepy.fi