LePyn perinteinen Mikroturnaus huipentui Suden vierailuun

28.9.2015

LePyn jo perinteinen Mikroturnaus pelattiin viikonloppuna 19. - 20.9. Mukana oli tänä vuonna 2006 ja 2007 syntyneitä tyttöjä ja poikia, yhteensä 21 joukkuetta ja 220 pelaajaa.

Turnauksessa osa pelaajista oli jo kokeneita toisen tai kolmannen vuoden pelaajia, kun taas toiset saivat vasta ensikosketuksensa peliin. Hyvä fiilis ja taistelu yhdisti kuitenkin kaikkia läpi turnauksen.

Otteluita pelattiin yhteensä 39 kappaletta, ja onnistumisen hetkiä niissä koettiin lukematon määrä. Hienoja koreja, komeita syöttöjä ja mahtavia pallotaisteluita nähtiin kolmella kentällä samanaikaisesti. Kaikkialla taisteltiin voitosta iloisesti pilke silmäkulmassa.

Sunnuntai oli monelle pikku koripalloilijalle suuri päivä, kun vasta Suomen kansalaisuuden saanut ja virallisesti maajoukkueeseen liittynyt Jamar Wilson tuli vierailemaan Leppävaaran liikuntahallille. Jamar jakoi hallilla tsemppareita, vastaili kysymyksiin, ja ennen kaikkea jakoi hurjat määrät nimikirjoituksia. Turnauksesta lähti sunnuntain loputtua varmasti ikimuistoisia kokemuksia saaneita junioripelaajia.