LePy vahvistaa valmennustiimejään – Jussi Syrjänen ja Jarkko Pokkinen C-poikiin, Jussi Kilpelä ja Kasper Kepsu A-poikiin

13.10.2015LePyn C-poikien kilparyhmän valmentajiksi on valittu Jussi Syrjänen ja Jarkko Pokkinen. A-poikien valmennustiimissä jatkavat Jussi Kilpelä ja Kasper Kepsu.

LePyn C-poikien valmennustiimiksi on valittu Jussi Syrjänen ja Jarkko Pokkinen, jotka entuudestaan valmentavat yhdessä LePyn ja PuHun yhteistä A-tyttöjoukkuetta, Ringsidea. Ringside pelaa A-tyttöjen SM-sarjassa.  ”On todella hienoa, että C-pojat saavat tiimiinsä näin kokeneet ja osaavat valmentajat. Tämä nostaa varmasti joukkueen valmennuksen tasoa entisestäänkin”, iloitsee LePyn puheenjohtaja Kimmo Järvinen.

Jussi Kilpelä tulee mukaan A-poikien valmennustiimiin.  Kilpelä valmensi LePyn A-tyttöjä kausina 2013 - 2015. Kilpelän lisäksi A-poikien valmentajana jatkaa Kasper Kepsu. ”Kilpelä ja Kepsu ovat kokeneita valmentajia, jotka ovat toimineet tällä kaudella LePyn miesten joukkueen valmentajina. Valmentajakaksikko tuo kaivattua johdonmukaisuutta poikapuolen valmennukseen. Yhteistyö A-poikien ja miesten joukkueen välillä helpottaa pelaajia jatkamaan myös junnuvuosien jälkeen, kun yhteistyö vanhimman ikäluokan ja aikuisjoukkueiden välillä on näin sujuvaa”, jatkaa Järvinen.

LePy vahvisti valmennustiimejään Anssi Kousan irtisanouduttua tehtävistään LePyssä.

Uudet valmennustiimit aloittavat toimintansa välittömästi.

Valmentajavaihdosten myötä useamman joukkueen harjoitusvuoroihin tulee muutoksia, joista informoidaan joukkueita myöhemmin.