LePyn B-junioreiden kilpajoukkueet valmiina tulevaan kauteen - Nigel Moore mukaan valmennustiimiin

25.4.2017

LePyssä on otettu viime vuosina isoja askeleita toiminnan kehittämiseksi. Seuralla on jo useampi ammattivalmentaja ja yhä useampi LePyn joukkue on pelannut valtakunnallisissa sarjoissa.

Kaudelle 2017-2018 lähdetään entistä kovemmalla asenteella. Jussi Syrjänen jatkaa B-ikäluokkien päävalmentajana. Valmennustiimissä on mukana myös Ville Puotila. Uutena tiimin jäsenenä mukaan on rekrytoitu Nigel Moore. Moorella on allaan pitkä ammattilaisura ja valmennuskokemusta nyt muutama vuosi takana. Moore tuo tiimiin varmasti lisää asiantuntemusta oman pelitaustansa johdosta.

Seura satsaa myös fysiikkavalmennukseen. Johanna Gillberg ottaa vastuulleen B-junioreiden fysiikkavalmennuksen. B-ikäluokan valmennustiimiä täydennetään vielä lähiaikoina.

Kulunut kausi oli LePyn B-ikäluokilla loistava pitäen silmällä alkavaa kautta. B-tytöt pelasivat SM-sarjassa sijoittuen lopulta sarjan kuudenneksi. B-poikien kovimmat pelit pelattiin BBBL-liigassa, josta joukkue haki kovuutta tulevaa kautta varten. B-pojat ovatkin osallistumassa tulevalla kaudella EYBL-liigaan LePyn ja PuHun yhteisellä joukkueella.

LePyn B-nuoret lähtevät syksyllä taistelemaan paikasta B-nuorten SM-sarjoihin. Molemmat joukkueet on kutsuttu Tallink-turnauksen kutsusarjaan, joten naapuritkin ovat jo huomanneet leppävaaralaisten potentiaalin. 

B-nuoret aloittavat ensi kauden valmistautumisensa 15.5. alkavalla viikolla. Mukaan otetaan myös uusia, innokkaita pelaajia, jotka haluavat olla mukana loistavassa valmennuksessa tavoitellessaan omaa potentiaaliaan. B-junioreiden avoimet harjoitukset järjestetään Leppävaaran Urheiluhallilla seuraavasti:

  • B-poikien (2002-2003) avoimet harjoitukset ma 15.5. klo 17-19 Leppävaaran Urheiluhalli
  • B-tyttöjen (2002-2003) avoimet harjoitukset ma 15.5. klo 16-18 Leppävaaran Urheiluhalli

Lisätietoja LePyn B-nuorten toiminnasta:

Valmentaja Jussi Syrjänen, jussisyrjanen@hotmail.com, 050 544 2098
LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen, marika.vilanen@lepy.fi, 044 567 0777