Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin LePyn aikuisten harrasteryhmiin on avattu

30.5.2019

Kuvassa LePyn naisten ryhmä
Kuvassa LePyn naisten ryhmä

LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille. Harrastekorista järjestetään viitenä iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa. Jokainen voi valita itselleen sopivan harjoitusmäärän. Hinta määräytyy harjoitusaktiivisuuden mukaan.

Suosion kasvettua ryhmiä on perustettu lisää. Ensi kaudella LePy järjestää harrastekorista joka päivä maanantaista perjantaihin. Nyt jokainen löytää varmasti itselleen sopivan treeniajan.

Uutuutena torstain aloittelevien pelaajien vuoro, johon ovat tervetulleitta kaikki aloittavat naiset ja miehet, joilla ei ole aiempaa koripallotaustaa sekä niille, jotka haluavat oppia asioita rauhallisesti omaan tahtiin.

Lisäksi perjantaille järjestämme kokeneempien ryhmän Karakallioon. Tämä vuoro on tarkoitettu naisille ja miehille, jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet LePyn aikuisten harrastetoimintaan tai omaavat jo hieman koripallotaustaa. Näissä harjoituksissa alkulämmön jälkeen painopiste on pelaamisessa.

Aikuisten harrasteryhmien valmennuksesta vastaavat LePyn ammattivalmentajat.

Huom! Muistathan, että aikuisten harrastetoiminnan voi myös maksaa Smartum Saldolla Smartumin verkkopalvelussa, SmartumPaylla, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredin mobiilimaksulla ja virikeseteleillä, ePassilla, tai Eazybreakilla.

Lisätietoja ryhmistä sekä ilmoittautumiset osoitteessa: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/aikuisten-harrastekoris/

Ilmoittautuminen on nyt auki. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Tervetuloa LePyn aikuisten harrastetoimintaan mukaan!