LePy naisten I divisioonaan

21.6.2023

Leppävaaran Pyrintö pelaa tulevalla kaudella naisten valtakunnallisessa 1. divisioonassa. Sarjapaikan saaminen villikorttimenettelyn kautta on osoitus LePyssä tehdystä pitkäaikaisesta laadukkaasta seuratyöstä. LePy haluaa kiittää  kaikkia työntekijöitään, sekä erityisesti vapaaehtoisia, jotka ovat panoksellaan mahdollistaneet nousun naisten valtakunnallisiin sarjoihin.

Seuran pelaajamäärien kasvaessa LePy haluaa tarjota tyttöpelaajille mahdollisuuden harjoitella ja pelata tavoitteellisesti myös juniori-iän päätyttyä. Joukkueen vastuuvalmentajaksi  tulee Nigel Moore. Moorella on taustallaan pitkä kansainvälinen ammattilaisura pelaajana. Viime vuodet hän on keskittynyt valmennukseen, ollen vuonna 2020 yksi ensimmäisistä ulkomaalaistaustaisista HKVT-tutkinnon suorittaneista valmentajista. 

LePyn naisten joukkueen tavoitteena on mahdollistaa LePyn junioreille sekä kaikille halukkaille tyttö- ja naispelaajille pelaaminen naisten 1. divisioonassa joko ponnahduslautana eteenpäin tai uransa korkeimpana tasona. Joukkueen tehtävänä on tukea LePyn omaa junioriputkea, ja se toimiikin saumattomassa yhteistyössä U19 joukkueen kanssa, yhteisen valmennuksen alla.

Tavoitteena on rakentaa heti ensimmäisellä kaudella kilpailukykyinen joukkue. LePy hakeekin joukkueeseen aikuispelaajia vahvistamaan nykyistä kokoonpanoa. Kaikki tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet naispelaajat ovat tervetulleita mukaan. Yhteystiedot alla.

Lisätiedot: 

Päävalmentaja Nigel Moore / nigel.moore@lepy.fi / 041 369 1258 

Joukkueen yhteyshenkilö Mimma Sipilä / mirja.sipila@live.com / 050 303 2842