LePy rekrytoi – Oranssi perhe etsii lisää osaajia

22.2.2021

Leppävaaran Pyrintö eli LePy on yhdellä Suomen nopeimmin kasvavalla, Suur-Leppävaaran alueella toimiva koripallon erikoisseura. Suur-Leppävaaran asukasluku on jo ylittänyt 70 000. Jos Leppävaara laskettaisiin omaksi kaupungiksi, olisi se kaupunkivertailussa Suomen 13. suurin kaupunki.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana LePy on kolminkertaistanut jäsenmääränsä. Jäseniä seurassa on jo yli tuhat ja Suomen Koripalloliiton kilpailutoimintaan osallistuu vuosittain yli 650 pelaajaa. LePy on lisenssien määrällä mitattuna Suomen neljänneksi suurin koripalloseura. LePy on Olympiakomitean ja Suomen Koripalloliiton Tähtiseura.

LePyllä on päätoiminen toiminnanjohtaja, joka vastaa seuran päivittäisestä johtamisesta yhdessä seuran hallituksen kanssa. LePyssä on viisi päätoimista valmentajaa sekä noin 40 muuta valmentajaa, jotka yhdessä vastaavat seuran laadukkaasta valmennustoiminnasta. Näiden lisäksi seuran toimintaan osallistuu yli 100 vapaaehtoista aktiivia, joita ilman seuralla ei olisi toiminnan edellytyksiä.

Laadukkaan toiminnan jatkumisen varmistamiseksi etsimme joukkoomme lisää osaajia eri tehtävänkuviin.


Valmennuspäällikkö

Etsimme joukkoomme seuran valmennuksen kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä. Valmennuspäällikön tehtävänä on toimia valmentajien esimiehenä, vastata valmennuksen kehittämisestä seurassa, olla itse mukana valmennuksessa sekä toimia seuran toiminnanjohtajan työparina seuran kehittämisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa.


Koripallovalmentajia

Seuran juniorimäärän kasvaessa etsimme lisää valmentajia mukaan lasten ja nuorten valmentamiseen. Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta ammattina tai olet esimerkiksi muuttamassa pääkaupunkiseudulle ja etsit osa-aikaista valmentajan paikkaa, niin meillä on sinulle töitä. Mikäli teet päätyöksesi jotain ihan muuta, mutta haluaisit olla mukana lasten ja nuorten valmennuksessa, vaikka vain muutaman kerran viikossa, niin olet myös etsimämme henkilö. Me etsimme henkilöitä, jotka haluavat olla mukana Oranssissa perheessä kasvattamassa lapsia ja nuoria kohti omaa huippuaan, oli lapsen tavoitteet sitten koripallon ammattilaisena tai harrastajana.


Monipuolisen harjoittelun osaajia

Koripalloilijaksi kasvaminen vaatii monipuolista harjoittelua. Harjoittelun tulee sisältää aerobisen harjoittelun lisäksi voimaharjoittelua (mm. liikkuvuus, lihaskestävyys, voima) sekä taitoharjoittelua, kuten nopeutta, ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiota. Monipuolisen harjoittelun tarve lisääntyy koko ajan ja se on aloitettava pienimmistä junioreista alkaen. Etsimme joukkoomme monipuolisen harjoittelun osaajia, jotka toimivat yhdessä lajivalmentajien kanssa tukemassa pelaajien urheilijaksi kasvamista.

Miksi LePyyn!

Pääset mukaan kehittämään seuraa, jonka mahdollisuudet ovat rajattomat. Me tarjoamme sinulle ympäristön kehittyä valmentajana sekä toteuttaa itseäsi. Saat vastuuta haluamasi määrän, ja ympärillesi työyhteisön, joka on valmis kehittymään kanssasi. Meillä tuetaan koulutusta ja palkka maksetaan aina ajallaan. Loistotyypeille olemme valmiita tarjoamaan monivuotisen sopimuksen ja kilpailukykyisen palkan.

Haemme joukkoomme valmentajia, jotka

 • eivät pelästy isoja ryhmäkokoja
 • haluavat kehittää jokaista innokasta lasta ja nuorta, joka saapuu saliin
 • haluavat toimia osana LePyn valmennustiimiä
 • ovat kiinnostuneita olemaan osana lasten ja nuorten kasvua kohti omaa potentiaaliaan

Me tarjoamme sinulle

 • työpaikan, jossa pääset osaksi Oranssia perhettä
 • päätoimisen tai sivutoimisen työpaikan oman elämäntilanteesi mukaan
 • näytönpaikan viedä seuraa eteenpäin yhdessä motivoituneen hallituksen ja toiminnanjohtajan kanssa
 • mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua valmentajana yhdessä sovittavassa laajuudessa

Toivomme sinulta

 • kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
 • innostunutta asennetta
 • yhteistyökykyä
 • joustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin
 • kaikki liikunnallinen koulutus sekä kielitaito katsotaan eduksi

Työn on tarkoitus alkaa viimeistään elokuun alusta 1.8., mutta sopivan hakijan löydyttyä työt voi aloittaa jo keväällä.


Lisätietoja ja hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla 21.3.2021 mennessä: LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen, p. 044 567 0777, marika.vilanen@lepy.fi