Tue vähävaraisen harrastusta

17.12.2020

Koronaviruspandemian piinaamassa maailmassa lasten ja nuorten urheiluharrastusten jatkamisesta on tullut normaalitilannetta hankalampaa. Monet perheet ovat kohdanneet paljon taloudellisia haasteita, jotka ovat aiheutuneet niin omien yritysten vastoinkäymisistä kuin myös työpaikalla toteutetuista lomautuksista ja irtisanomisista. Yksi ensimmäisistä säästökohteista voi monelle olla lasten harrastaminen.

Lasten ja nuorten on kuitenkin nykyisen epävarmuuden keskellä ensiarvoisen tärkeää saada jatkaa harrastamistaan normaalisti. Haluamme LePyssä auttaa perheitä myös taloudellisten haasteiden keskellä, jotta ne eivät vaikuttaisi lasten ja nuorten elämään.

LePy tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden auttaa paikallisesti vähävaraisia lapsia ja nuoria heidän liikuntaharrastustaan tukemalla. LePy järjestää keräyksen vähävaraisten harrastusten tukemiseksi. Keräykseen voi osallistua LePyn myClubin kautta: https://lepy.myclub.fi/flow/events/2642611. Keräykseen osallistuttuasi saat 50€ suuruisen laskun, mutta halutessasi voit maksaa samalla laskulla myös suuremman summan. Kaikki keräyksestä saatavat tuotot ohjataan kokonaisuudessaan vähävaraisten kausimaksuihin.

Mikäli sinulla ei ole LePyn myClub-tiliä, voit osallistua keräykseen lähettämällä sähköpostia toimisto#lepy.fi. Ilmoita sähköpostissa summa, jonka haluat lahjoittaa, niin lähetämme summaa vastaavan laskun sähköpostilla.

Tavoitteena on kerätä 5000€ vähävaraisten harrastuksen tukemiseksi. Tukea on mahdollista saada maksimissaan 50% kausimaksun erästä. Tukea on mahdollista hakea tammikuussa. Lisätietoja tuen hakemisesta julkaistaan tammikuussa.

Keräyksen ajankohta: 17.12.2020 - 31.1.2021. Keräysnumero: RA/2020/1636