LePy hakee nuoria kesäsetelityöntekijöiksi

22.1.2024

LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä esimerkillistä käytöstä. Ryhmänohjaajana toimiminen on loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään.


LePy järjestää huippusuositun kesäleirin (School’s Out Camp) 3.-7.6.2024 Leppävaaran liikuntahallilla. Leiri on koripalloleiri, mutta ohjelmassa on myös kesäpelejä sekä muuta mukavaa kesäohjelmaa. Ohjelmaa on arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16. Leiri on tarkoitettu vuonna 2010 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille.

Leirin lajisisällöistä vastaavat LePyn omat valmentajat. Muusta ohjelmasta sekä ryhmän johtamisesta vastaavat ryhmäohjaajat. Ohjaajan tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • vastuuryhmän ohjaaminen koripalloharjoitusten ulkopuolella
  • koripalloharjoituksissa apuvalmentajana toimiminen
  • toimiminen lasten isosiskoina ja isoveljinä turvallisuutta ja luottamusta luoden

Kesäsetelipaikka on tarkoitettu espoolaisille vuosina 2005-2009 –syntyneille nuorille. Työtä on luvassa kymmeneksi päiväksi, joista viisi päivää suoritetaan leirillä 3.-7.6. Muut viisi päivää sovitaan erikseen. Muut työpäivät muodostuvat ohjaustehtävistä LePyn juniorijoukkueissa, koriskoulussa tai muissa tapahtumissa. Nettopalkka on 500 euroa kymmeneltä työpäivältä.

Työhakemuksen lisäksi uusien hakijoiden on osallistuttava näyttökokeeseen. Mikäli olet siis ollut jo aiemmin LePyn kesäsetelityöntekijänä, näyttökoetta ei tarvitse suorittaa, vaan pelkkä hakemus riittää. Sama pätee LePyssä tällä hetkellä valmentaviin hakijoihin.

Tarjoamamme työ on pääasiassa lasten ohjaamista ja ryhmän vetämistä. Näyttökokeen avulla näemme, miten hakija suhtautuu lapsiin ja pärjää ohjaajana. Näyttökokeessa tarkkaillaan hakijan oma-aloitteisuutta, reippautta ja lasten kanssa toimimista.

Näyttökoe suoritetaan osallistumalla 2017-2018 ryhmien treeneihin Ellan apuohjaajana, eli tekemällä samoja tehtäviä kuin kesäleirilläkin. Näytön voi suorittaa itselleen sopivana päivänä seuraavista: la 27.1. (Viherlaakson koulu), ti 30.1. (Jupperin koulu), la 3.2. (Lintulaakson koulu).

Ilmoittaudu etukäteen itse näyttöön seuraavasti. Ilmoittaudu ensin itsellesi sopivaan ajankohtaan TÄÄLTÄ. Kun olet valinnut itsellesi vapaan päivän, laita saapumisestasi tieto vielä Terolle (toimisto#lepy.fi) ja Ellalle (ella.alinikulal#gmail.com).

HUOM! Näyttökoe kannattaa suorittaa hyvissä ajoin. Näyttöön otetaan kerrallaan vain kaksi henkilöä ja aikoja suorittaa koe on rajallisesti. Mikäli ajankohta on jo täynnä, on valittava toinen ajankohta.

Tulevassa työssä on selvittävä ilman parasta kaveria, joten myös näyttöön kannattaa mennä reippaasti ilman kaveria. Mene näyttöön ajoissa paikalle oikea varustus päällä ja ole aktiivisesti mukana. Ella antaa ohjeet siitä, mitä sinun pitää tehdä.

Vapaamuotoiset, hakijan itse tekemät hakemukset 4.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto#lepy.fi. Kokemus ohjaustehtävistä tai osallistuminen LePyn järjestämiin ohjaajakoulutuksiin katsotaan eduksi. Parhaat tyypit valitaan saman tien.

Vinkkinä kaikille hakijoille hakemuksen kirjoittamiseen. Kun olet itse aktiivinen, mahdollisuutesi kasvavat. Jos laitat vanhemman tai kaverin asialle, et anna itsestäsi aktiivista kuvaa. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat edellytyksiä leiriohjaajaksi valitsemiselle.


Lisätietoja kesäsetelistä TÄÄLTÄ.

Lisätietoja School's Out leiristä TÄÄLTÄ.

 

Hakemukset: toimisto#lepy.fi

Lisätietoja: Terolta toimisto#lepy.fi tai Marikalta marika.vilanen#lepy.fi