Ajankohtaista

Toimitsijakurssi järjestetään torstaina 19.9. klo 17.00-19.00 Leppävaaran liikuntahallilla.
LePy järjestää maksuttoman koulutuksen SolidSportin käytöstä Leppävaaran liikuntahallilla 11.9. klo 20-20.30.
LePy järjestää toimintaa kaiken ikäisille. Tule mukaan tutustumaan toimintaan maksuttomassa koriskoulussa 12.-14.8. Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10).
LePy ja PuHu Juniorit ovat tehneet neljä vuotta yhteistyötä tyttö- ja naispelaajien kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on ollut tarjota tyttö- ja naispelaajille mahdollisuus harjoitella tavoitteellisesti sekä pelata valtakunnallisissa sarjoissa taistellen Suomen mestaruuksista. Yhteistyöjoukkueen nimi on ollut Ringside. Menestyksekkään kauden päätteeksi LePy ja PuHu sopivat kaksivuotisen jatkosopimuksen yhteistyöstä huhtikuussa 2019. 
LePy järjestää laadukasta toimintaa alle kouluikäisille lapsille. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on avattu. Tervetuloa mukaan!
LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille. Harrastekorista järjestetään viitenä iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa. Jokainen voi valita itselleen sopivan harjoitusmäärän. Hinta määräytyy harjoitusaktiivisuuden mukaan.
RSS ATOM