Ajankohtaista

C-poikien projektin yksi välietappi koettiin sunnuntaina Malmin palloiluhallilla, kun joukkue pelasi ensimmäiset ottelunsa SM-sarjassa. Heti ensimmäisenä päivänä olivat vastassa koviksi tiedetyt HNMKY ja Tapiolan Hongan ykkösjoukkue. Kummatkin joukkueet ovat potentiaalisia SM-lopputurnausjengejä.
Kevätkaudella 2016 kaksi LePyn juniorijoukkuetta sekä LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkue Ringside pelaavat C-tyttöjen, C-poikien ja A-tyttöjen SM-sarjoissa. Kevään mittaan on ainutlaatuinen mahdollisuus kannustaa joukkueitamme Leppävaarassa ja sen lähistöllä!
LePyn C-tytöt pelaavat keväällä 2016 ikäluokkansa SM-sarjaa. Otteluohjelma on nyt julkaistu.
Joulu tulla jollottaa, ja miesten joukkueen syyskausi kolmosdivarissa on sopivasti paketissa.
LePyn kahdeksalla aikuisten joukkueella sekä 17:lla juniorijoukkueella ja LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkue Ringsidella on takanaan pelien ja treenien täyttämä syksy.
LePyn C-pojat pelaavat kevätkaudella 2016 SM-sarjaa.
Koulut ovat kiinni joulutauon ajan, mutta olemme saaneet muutamia heittelyvuoroja Leppävaaran hallille!
LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille Espoossa. Harrastekorista järjestetään kolmena päivänä viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan.
LePy järjestää alle kouluikäisille vanhempi-lapsikorista lauantaisin Lintulaakson koululla sekä maanantaisin ja perjantaisin Liikkari-toimintaa kahdella koululla.
RSS ATOM