Ajankohtaista

LePyn juniorit ovat vuosittain toivoneet vapaata harjoituspaikkaa heitto- ja henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen kauden aikana. Ongelmana on ollut salivuorojen vähyys. Nyt tilanteeseen on löytynyt ratkaisu.
LePyn ja PuHun A-tyttöjen yhteisjoukkue Ringside selvitti hienosti tiensä A-tyttöjen SM-sarjaan. SM-sarja käynnistyy viikon päästä. Paljon muuta ei Ringsidesta ole vielä yleisesti tiedossa. Kävimme tutustumassa joukkueeseen.
LePy ja PuHu ilmoittivat huhtikuussa yhdistävänsä voimansa A-tytöissä ja muodostavansa yhteisen Ringside-nimisen A-tyttöjoukkueen, jonka tavoitteena on pelaaminen valtakunnallisessa sarjassa. Viikonlopun karsintaturnaus ylitti kaikki odotukset, kun joukkue pääsi heti ensi yrittämällä SM-sarjaan.
B-tyttöjen SM-karsinnat pelattiin 19. - 20.9. Helsingin Lauttasaaressa. Viiden joukkueen turnauksessa oli palkintona valtakunnallinen sarja neljälle parhaalle.
LePyn jo perinteinen Mikroturnaus pelattiin viikonloppuna 19. - 20.9. Mukana oli tänä vuonna 2006 ja 2007 syntyneitä tyttöjä ja poikia, yhteensä 21 joukkuetta ja 220 pelaajaa.
LePy ja PuHu ilmoittivat huhtikuussa yhdistävänsä voimansa A-tytöissä ja muodostavansa yhteisen Ringside-nimisen A-tyttöjoukkueen, jonka tavoitteena on pelaaminen valtakunnallisessa sarjassa. Tulevana viikonloppuna joukkue on tositoimissa, kun SM-karsintoja pelataan Leppävaarassa ja Martinlaaksossa.
LePyn miesten joukkue aloittaa 27.9.2015 yhdeksännen perättäisen kautensa III divisioonassa edelliskaudetta nuoremmalla joukkueella
LePyn 04-tytöt tekivät turneen Lounais-Suomeen ja länsirannikolle.
LePy järjestää toimintaa myös alle kouluikäisille lapsille. Lasten liikunnan ammattilaisten vetämä toiminta on ollut huippusuosittua. Ryhmissä on vielä muutama paikka vapaana!
RSS ATOM