Ajankohtaista

LePy ja PuHu ilmoittivat huhtikuussa yhdistävänsä voimansa A-tytöissä ja muodostavansa yhteisen Ringside-nimisen A-tyttöjoukkueen, jonka tavoitteena on pelaaminen valtakunnallisessa sarjassa. Tulevana viikonloppuna joukkue on tositoimissa, kun SM-karsintoja pelataan Leppävaarassa ja Martinlaaksossa.
LePyn miesten joukkue aloittaa 27.9.2015 yhdeksännen perättäisen kautensa III divisioonassa edelliskaudetta nuoremmalla joukkueella
LePyn 04-tytöt tekivät turneen Lounais-Suomeen ja länsirannikolle.
LePy järjestää toimintaa myös alle kouluikäisille lapsille. Lasten liikunnan ammattilaisten vetämä toiminta on ollut huippusuosittua. Ryhmissä on vielä muutama paikka vapaana!
LePyn ja PuHun A-tyttöjen yhteistyöjoukkue Ringside osallistui viikonloppuna EHBT-turnauksen kilpasarjaan. Ensimmäiset pelit sujuivat mallikkaasti, ja turnauksesta tuotiin hopeaa.
Harrastekorista järjestetään kaksi kertaa viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustason. Kunto myös kehittyy treenatessa.
Pikkusudet-koriskoulu 2015 jälleen Leppävaarassa, Lintumetsän koululla 17. - 20.8.2015
Keväällä startanneen PuHun ja LePyn yhteisen A-tyttöjoukkueen, Ringsiden, valmennus on saanut merkittävän vahvistuksen: Jarkko Pokkinen on sopinut joukkueen valmentamisesta kaudella 2015 - 2016.
LePyllä on ollut laajaa mentor-toimintaa kaudella 2014 - 2015. Juha Dahlström, Riku Punkkinen, Eero Saarinen ja Jussi Syrjänen ovat toimineet usean valmentajan mentoreina, ja tulokset ovat hyviä. Valmentajat ovat saaneet tukea, sparrausta ja ohjausta oman toimintansa kehittämiseen. Mentorointi on mahdollistanut luottamuksellisen keskustelukumppanuuden, joka luo valmentajana kehittymiseen aivan uuden tason. Samalla pelaajat ovat selvästi hyötyneet toisen valmentajan opeista.
LePy on kolminkertaistanut jäsenmääränsä viimeisten viiden vuoden aikana. Kasvua on tapahtunut erityisesti tyttöpuolella. Pelaajamäärän kasvun myötä meille on syntynyt tarve ja mahdollisuus tarjota entistä laadukkaampaa ja kohdennetumpaa toimintaa vanhemmissa junioreissa.
RSS ATOM