Ajankohtaista

Keväällä startanneen PuHun ja LePyn yhteisen A-tyttöjoukkueen, Ringsiden, valmennus on saanut merkittävän vahvistuksen: Jarkko Pokkinen on sopinut joukkueen valmentamisesta kaudella 2015 - 2016.
LePyllä on ollut laajaa mentor-toimintaa kaudella 2014 - 2015. Juha Dahlström, Riku Punkkinen, Eero Saarinen ja Jussi Syrjänen ovat toimineet usean valmentajan mentoreina, ja tulokset ovat hyviä. Valmentajat ovat saaneet tukea, sparrausta ja ohjausta oman toimintansa kehittämiseen. Mentorointi on mahdollistanut luottamuksellisen keskustelukumppanuuden, joka luo valmentajana kehittymiseen aivan uuden tason. Samalla pelaajat ovat selvästi hyötyneet toisen valmentajan opeista.
LePy on kolminkertaistanut jäsenmääränsä viimeisten viiden vuoden aikana. Kasvua on tapahtunut erityisesti tyttöpuolella. Pelaajamäärän kasvun myötä meille on syntynyt tarve ja mahdollisuus tarjota entistä laadukkaampaa ja kohdennetumpaa toimintaa vanhemmissa junioreissa.
LePyn kevätjuhlaa vietettiin tänään Leppävaaran liikuntahallilla perinteisin menoin. Juhlassa palkittiin tuttuun tapaan kauden parhaat pelaajat, valmentajat ja toimihenkilöt.
LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkue Ringside aloitti toimintansa 12.5.2015 avoimilla harjoituksilla. Paikalle saapui 30 motivoitunutta tyttöpelaajaa.
Leppävaaran Pyrintö ja Leppävaaran koulu käynnistävät syksyllä 2015 koripallon aamuvalmennuksen yläkouluikäisille nuorille. Aamuvalmennus on loistava lisä iltaisin tapahtuvan seuravalmennuksen tueksi.
Kaksi pääkaupunkiseudun seuraa, LePy ja PuHu, yhdistää voimansa tyttökoripallossa. Uusi yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden huippuvalmennukseen.
Leppävaaran Pyrintö ry:n kevätkokouksessa valittiin seuralle hallitus kaudelle 2015 - 2016.
LePyn C-pojat osallistuivat pääsiäisenä Ruotsissa myös Stadium Cupiin kahdella joukkueella. P02 toi kotiin pronssia, ja P01:n sijoitus oli neljäs.
Ruotsin Södertäljessä järjestettiin pääsiäisenä seurajoukkueiden epävirallinen PM-turnaus Scania Cup. Kutsun turnaukseen olivat saaneet LePyn C-tytöt (2001–2002) sekä Pojat 2002 -joukkue.
RSS ATOM