Ajankohtaista

LePy ja EBT sopivat vuosi sitten yhteistyöstä koskien 17-19-vuotiaiden poikien ikäluokkia tavoitteena taata hyvät valmennus- ja harjoitusmahdollisuudet eteenpäin pyrkiville poikajunioreille. Yhteistyöjoukkueen nimeksi tuli Westside. Ensimmäinen kausi oli menestys, joten yhteistyötä päätettiin laajentaa koskemaan myös miesten 1.divisioonajoukkuetta. Yhteistyön laajentaminen aikuistasolle antaa poikajunioreille polun kohti miesten sarjoja.
LePyn päätoimiset valmentajat Niko Kirjonen ja Nigel Moore ovat valittu mukaan ylimpään Suomen Koripalloliiton järjestämään valmennuskoulutukseen, eli suorittamaan Huippukoripallovalmentajatutkintoa.
LePyn ja Puhun yhteistyöjoukkue Ringside varmisti voitollaan Catzista 24.2. paikan pudotuspeleihin Naisten I divisioonassa.
Leppävaaran Pyrintö eli LePy on hurjassa kasvuvauhdissa oleva espoolainen seura. Viimeisen viiden vuoden aikana seura on kolminkertaistanut jäsenmääränsä ja noussut lisenssipelaajilla mitattuna Suomen neljänneksi suurimmaksi koripalloseuraksi. Määrän lisäksi myös laatuun on satsattu. LePyssä työskentelee tällä hetkellä viisi päätoimista valmentajaa, yksi puolipäiväinen valmentaja, päätoiminen toiminnanjohtaja sekä lukuisa määrä oman toimensa ohessa ohjaavia valmentajia. Kasvu jatkuu, joten etsimme joukkoomme lisää osaajia.
LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä esimerkillistä käytöstä. Ryhmänohjaajana toimiminen on loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään
LePyn supersuosittu School’s Out -leiri on taas täällä! Leiri järjestetään Leppävaaran liikuntahallilla 3.-7.6.2019.
LePyn kevätkausi starttasi viime viikolla ja kaikki toiminnot käynnistyivät saman tien täydellä tohinalla. Ethän vain missannut aloitusta! Alle kouluikäisten toiminnassa on vielä paikkoja vapaana – samoin osassa aikuisten ryhmistä. Vielä ehdit mukaan. Toimi nopeasti!
RSS ATOM