Ajankohtaista

LePy järjestää toimintaa kaiken ikäisille. Tule mukaan tutustumaan toimintaan maksuttomassa koriskoulussa 12.-14.8. Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10).
LePy ja PuHu Juniorit ovat tehneet neljä vuotta yhteistyötä tyttö- ja naispelaajien kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on ollut tarjota tyttö- ja naispelaajille mahdollisuus harjoitella tavoitteellisesti sekä pelata valtakunnallisissa sarjoissa taistellen Suomen mestaruuksista. Yhteistyöjoukkueen nimi on ollut Ringside. Menestyksekkään kauden päätteeksi LePy ja PuHu sopivat kaksivuotisen jatkosopimuksen yhteistyöstä huhtikuussa 2019. 
LePy järjestää laadukasta toimintaa alle kouluikäisille lapsille. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on avattu. Tervetuloa mukaan!
LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille. Harrastekorista järjestetään viitenä iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa. Jokainen voi valita itselleen sopivan harjoitusmäärän. Hinta määräytyy harjoitusaktiivisuuden mukaan.
Ringsiden päävalmentajaksi on valittu Niko Kirjonen. Niko Kirjonen aloittaa tehtävässään välittömästi. Espoolainen LePy ja vantaalainen PuHu Juniorit ovat tehneet neljä vuotta yhteistyötä tyttö- ja naispelaajien kehittämiseksi. Yhteistyöjoukkueen nimi on Ringside. Menestyksekkään neljännen vuoden päättyessä seurat ovat sopineet jatkavansa yhteistyötä myös seuraavat kaksi vuotta.
Leppävaaran Pyrintö ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 8.5.2019 Leppävaaran liikuntahallilla. Kokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi yksimielisesti Matti Salon Kaarlo Höysniemen jättäessä puheenjohtajan tehtävät. Kaarlo Höysniemi jatkaa edelleen seuran hallituksessa.
LePy on palkannut päätoimiseksi valmentajakseen 22-vuotiaan Daniel Ingmanin Helsingistä. Daniel vastaa LePyssä Pojat 2009, Tytöt 2009 ja Tytöt 2008 ikäluokkien valmennuksesta.
RSS ATOM