Ajankohtaista

LePyn ja Puhun yhteistyöjoukkue Ringside varmisti voitollaan Catzista 24.2. paikan pudotuspeleihin Naisten I divisioonassa.
Leppävaaran Pyrintö eli LePy on hurjassa kasvuvauhdissa oleva espoolainen seura. Viimeisen viiden vuoden aikana seura on kolminkertaistanut jäsenmääränsä ja noussut lisenssipelaajilla mitattuna Suomen neljänneksi suurimmaksi koripalloseuraksi. Määrän lisäksi myös laatuun on satsattu. LePyssä työskentelee tällä hetkellä viisi päätoimista valmentajaa, yksi puolipäiväinen valmentaja, päätoiminen toiminnanjohtaja sekä lukuisa määrä oman toimensa ohessa ohjaavia valmentajia. Kasvu jatkuu, joten etsimme joukkoomme lisää osaajia.
LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä esimerkillistä käytöstä. Ryhmänohjaajana toimiminen on loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään
LePyn supersuosittu School’s Out -leiri on taas täällä! Leiri järjestetään Leppävaaran liikuntahallilla 3.-7.6.2019.
LePyn kevätkausi starttasi viime viikolla ja kaikki toiminnot käynnistyivät saman tien täydellä tohinalla. Ethän vain missannut aloitusta! Alle kouluikäisten toiminnassa on vielä paikkoja vapaana – samoin osassa aikuisten ryhmistä. Vielä ehdit mukaan. Toimi nopeasti!
LePy järjestää aikuisten harrastekorista keväällä neljänä iltana. Osallistujilta saadun palautteen mukaan toiminta jatkuu, kuten tähänkin asti. Maanantaisin on naisten ryhmä, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin on sekaryhmät eli naiset ja miehet harjoittelevat yhdessä.
RSS ATOM