Ajankohtaista

Loppiaisviikonloppuna 4. – 6.1.2013 kahdeksan LePyn joukkuetta eli 110 LePyläistä matkasi Viron Rakvereen leirille. Matkalla olivat mukana A-tytöt, B-tytöt, B-pojat sekä tytöt ja pojat 1999 – 2001. Tavoitteena oli saada tehokkaita harjoituksia ja hyviä pelejä ennen kevätkauden alkua.
LePyn P02 vietti loppiaisviikonlopun turnauksessa Salossa. Pojat osallistuivat turnaukseen kahdella joukkueella.
LePyn suositut harrastekorisryhmät aikuisille ja vähän nuoremmillekin jatkavat taas ensi viikolla!
LePyn koriskerhot jatkavat kevätkaudella 2013 toimintaansa Karhusuon ja Kirkkojärven kouluilla. Kerhot alkavat Karhusuon koululla torstaina 17.1. ja Kirkkojärven koululla perjantaina 18.1. Ilmoittautuminen on nyt avattu!
Orangemenin hyvä vire jatkui joulun allakin!
LePy Orangemenin taustajoukkoihin kuuluva Veikko Rantio kertoo, mitä joukkue on viime aikoina tehnyt.
T01 kävi ensimmäisessä Kouvolan-turnauksessaan.
LePyn perinteinen joulujuhla pidetään Lintumetsän koululla tiistaina 4.12. klo 18.00 - 19.30. Tervetuloa!
Leppävaaran Pyrinnön perinteinen joululahjapakkaamo aloittaa toimintansa lauantaina 24.11. ja palvelee päivittäin jouluun saakka Citymarketin ja Prisman välissä. Itsenäisyyspäivänä pakkaamo on kiinni.
Harjoituspaikkoina toimivat koulut sulkevat ovensa 9.12. mennessä ja ovat jälleen harjoituskäytössä 7.1.2013 alkaen. Kaikki koulut ovat kiinni 5. - 6.12. itsenäisyyspäivän takia. Myös Leppävaaran liikuntahalli on suljettu 6.12. Joulukuussa ovat auki ainoastaan Leppävaaran liikuntahalli ja Omnia, joiden vuorot on jaettu joukkueiden kesken
RSS ATOM