Ajankohtaista

Lintumetsän koulun sali täyttyi 20. - 23.8. jälleen innokkaista mini- ja mikropalloilijoista, kun koriskoulu avasi LePyn syyskauden. Koriskoulun jälkeen on helppo aloittaa harjoittelu oman ikäluokan joukkueessa.
Leppävaaran Pyrintö tekee yhteistyötä espoolaisten koulujen kanssa ja järjestää kouluilla toimivia koriskerhoja syyskuun alusta alkaen.
Tänä viikonloppuna Espoossa pelattavaan EHBT-turnaukseen osallistuu 13 LePyn joukkuetta, jotka pelaavat 16 eri sarjassa. LePy on tänä vuonna myös yksi turnauksen järjestäjistä.
Suuren kysynnän vuoksi avasimme vielä yhden liikkariryhmän 1 - 3-vuotiaille. Ilmoittautuminen on nyt avattu. Toiminta alkaa sunnuntaina 2.9. Mukaan mahtuu 15 nopeinta!
Leppävaaran Pyrintö on jälleen mukana ensi viikonloppuna pelattavan EHBT-turnauksen järjestelyissä. A-poikien kilpasarjaa pelataan Leppävaaran liikuntahallilla.
LePyn vuoden 2012 kesäleiri pidettiin Kisakeskuksessa 6. - 9.8.2012.
LePyn liikkarit ovat niin suosittuja, että avasimme vielä yhden ryhmän 3 - 4-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin Lintulaakson koululla. Toiminta alkaa sunnuntaina 2.9. Mukaan mahtuu 15 nopeinta!
Leppävaaran Pyrintö järjestää 20. - 23.8. Lintumetsän koululla maksuttoman koriskoulun kaikille koriksesta kiinnostuneille 5 – 11 -vuotiaille tytöille ja pojille .
Heinäkuun alkaessa joukkueet vetäytyvät kesälaitumille. Treenaamista ei kannata kokonaan unohtaa kesätauon aikana - ohessa muutama kesätreenivinkki.
RSS ATOM