Ajankohtaista

LePyn A-poikien joukkue tarvitsee kaudelle 2012 - 2013 lisää pelaajia.
Kaikkiin Leppävaaran Pyrinnön joukkueisiin otetaan uusia pelaajia.
Leppävaaran Pyrintö tekee yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa ja järjestää Lintulaakson koululla maksuttomia liikuntatapahtumia lapsille ja aikuisille.
LePy vastasi Leppävaaran liikuntahallilla pelattujen EHBT:n A-poikien kilpasarjan otteluiden järjestelyistä. LePyn A-pojat pelasivat tässä sarjassa ja sijoittuivat toisiksi.
LePyn A-tytöt osallistuivat parin loukkaantumsen vuoksi vain 7 tytön joukkueella EHBT:n fun-sarjaan.
00-tytöt jaettiin turnausta varten kahteen joukkueeseen, joista toinen pelasi oman ikäistensä kilpasarjaa ja toinen vuotta vanhempien fun-sarjaa. Turnauksesta lähdettiin tietoisesti hakemaan haastetta, jotta oltaisiin kauden alkaessa entistä kovemmassa pelikunnossa.
Lintumetsän koulun sali täyttyi 20. - 23.8. jälleen innokkaista mini- ja mikropalloilijoista, kun koriskoulu avasi LePyn syyskauden. Koriskoulun jälkeen on helppo aloittaa harjoittelu oman ikäluokan joukkueessa.
Leppävaaran Pyrintö tekee yhteistyötä espoolaisten koulujen kanssa ja järjestää kouluilla toimivia koriskerhoja syyskuun alusta alkaen.
Tänä viikonloppuna Espoossa pelattavaan EHBT-turnaukseen osallistuu 13 LePyn joukkuetta, jotka pelaavat 16 eri sarjassa. LePy on tänä vuonna myös yksi turnauksen järjestäjistä.
Suuren kysynnän vuoksi avasimme vielä yhden liikkariryhmän 1 - 3-vuotiaille. Ilmoittautuminen on nyt avattu. Toiminta alkaa sunnuntaina 2.9. Mukaan mahtuu 15 nopeinta!
RSS ATOM