Ajankohtaista

Leppävaaran Pyrintö on jälleen mukana ensi viikonloppuna pelattavan EHBT-turnauksen järjestelyissä. A-poikien kilpasarjaa pelataan Leppävaaran liikuntahallilla.
LePyn vuoden 2012 kesäleiri pidettiin Kisakeskuksessa 6. - 9.8.2012.
LePyn liikkarit ovat niin suosittuja, että avasimme vielä yhden ryhmän 3 - 4-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin Lintulaakson koululla. Toiminta alkaa sunnuntaina 2.9. Mukaan mahtuu 15 nopeinta!
Leppävaaran Pyrintö järjestää 20. - 23.8. Lintumetsän koululla maksuttoman koriskoulun kaikille koriksesta kiinnostuneille 5 – 11 -vuotiaille tytöille ja pojille .
Heinäkuun alkaessa joukkueet vetäytyvät kesälaitumille. Treenaamista ei kannata kokonaan unohtaa kesätauon aikana - ohessa muutama kesätreenivinkki.
Viime kauden tapaan LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille halukkaille aloittaville ja vähän harrastaneille 15 -100-vuotiaille. Ryhmät aloittavat maanantaina 27.8.
Joukkueet ovat parhaillaan kesätauolla, mutta heinäkuun lopussa päästään taas treenaamaan kesävuoroilla, ja kauden 2012 - 2013 vuorot käynnistyvät elokuun lopulla.
LePyn School's Out Camp järjestettiin kesäkuun ensimmäisellä viikolla Leppävaaran liikuntahallilla. Mukana oli lähes 100 koripalloilijaa!
LePyn 00-tytöt toivat hopeaa Virossa pelatusta Maheda Cupista toukokuussa.
RSS ATOM