Ajankohtaista

LePyn A-poikien pelit ovat sujuneet hienosti: sekä I että II divisioonassa kolmansina. Nyt edessä on taistelu lopputurnaukseen pääsystä.
Ewokit osallistuivat Perniössä sekä mikropoikien kilpa- että reservisarjaan. Tuloksena oli hienosti pronssia ja neljäs sija!
Koulut ovat pääsiäisenä kiinni kiirastorstaista pääsiäismaanantaihin. Myös vappuna koulut ovat kiinni. Leppävaaran liikuntahalli on kiinni pitkäperjantaista 6.4. pääsiäismaanantaihin 9.4. sekä vappuaattona ja vapunpäivänä.
Ensi viikonloppuna pelataan Perniössä taas OP-Pikkujättiturnaus. LePystä on tänä vuonna mukana minityttö- ja mikropoikajoukkueita kaikkiaan 5 kappaletta.
Ilmoittautuminen LePyn perinteiseen mikroturnaukseen on nyt avattu! Kaikki 03- ja 04-joukkueet mukaan! Jokaiseen sarjaan mahtuu 5 joukkuetta.
Koulut ovat kiinni hiihtolomaviikolla eli 20. - 24.2. Viikonloppuna ennen hiihtolomaa ja sen jälkeen koulut ovat auki. Leppävaaran liikuntahalli on hiihtolomaviikolla käytössä normaalisti.
LePyn joukkueet osallistuivat viime viikonlopun Ricoh-turnauksessa 16 joukkueella 14 eri sarjaan.
LePystä osallistuu ensi viikonloppuna 16 joukkuetta Vantaalla pelattavaan Ricoh-turnaukseen.
LePy tarjoaa kesällä 2012 kaksi huippuleiriä junioreille: School's Out -leirin Leppävaarassa 4.- 8.6. sekä perinteisen kesäleirin Kisakeskuksessa 6. - 9.8. Ilmoittautuminen on avattu!
RSS ATOM