Ajankohtaista

LePyn P97 matkaa viikonloppuna kahdella joukkueella Tampereen NMKY-turnaukseen.
LePyn B-tytöt osallistuivat pääsiäisen alla kahdella joukkueella Barcelonan lähellä Malgrat de Marissa pelattuun turnaukseen. Nimillä LePy Orange ja LePy White esiintyneet joukkueet menestyivät turnauksessa mainiosti: LePy White oli lopputuloksissa viides, ja LePy Orange voitti koko 16-vuotiaiden tyttöjen sarjan!
P99 Oranssi -joukkue osallistui pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna Eteläisen alueen aluefinaaleihin eli final fouriin. Pelit pelattiin lauantaina ja sunnuntaina 16. - 17.4.
Lauantaina 16.4. LePyn P02 Ewokit pelasivat P02 I divisioonan lopputurnauksessa Honkahallissa. Pronssia tuli: "jee, jee, jee" ja upea päätös kaudelle !
Leppävaaran Pyrintö järjestää A-poikien try out-leirin Leppävaaran liikuntahallilla 2. ja 4.5. Mukaan ovat tervetulleita kaikki A-poikaikäiset (s. 1993-1995), jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemisesta ja pelaamisesta Leppävaaran Pyrinnössä kaudella 2011-2012.
Kolme LePyn poikajoukkuetta on selvittänyt tiensä viikonloppuna pelattaviin ykkösdivisioonien alufinaaleihin: P99 Oranssi, P00 ja LePy Ewokit P02.
LePyn juniorijoukkueista pääsivät kakkosdivisioonien final fouriin P98, T99, T00 ja yhdistetty T01-02. Kotiin tuotiin kolme pronssia ja yksi kulta!
Ewokit toisia ja kuudensia P02-sarjoissa: Jee, Jee, Jee!
LePyn P99 taisteli tiensä Eteläisen alueen ykkösdivarin final fouriin!
RSS ATOM