Ajankohtaista

Leppävaaran Pyrinnöstä osallistuu 12 juniorijoukkuetta viikonloppuna järjestettävään EHBT-.turnaukseen Espoossa.
LePyn kesäleiri järjestettiin tänä vuonna Vierumäellä. Neljän päivän leirille osallistui yli 70 pelaajaa, 15 ohjaajaa, leirivastaava ja 3 maskottia.
LePyn mikrokoristurnauksessa on tilaa vielä T01-, T02- ja P01 -sarjoissa.
Leppävaaran Pyrintö järjestää jälleen maksuttoman koriskoulun 6 – 12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Koriskoulua pidetään Leppävaaran liikuntahallilla osoitteessa Veräjäpellonkatu 8 kolmena iltana 23. – 25.8. kello 17.00 – 18.15. Koriskouluun saa osallistua yhtenä, kahtena tai kaikkina kolmena iltana, ja sinne ovat tervetulleita kaikki koriksesta kiinnostuneet juniorit ilman ennakkoilmoittautumista.
Vuoden Hela Marianne Saarinen eli Svenski on Kuukauden LePyläinen.
Lähtö leirille tapahtuu yhteiskuljetuksella Leppävaaran Liikuntahallilta, jonne kokoontuminen on maanantaina 9.8. klo 7.45. Myöhästyneet tulevat leirille omalla kustannuksellaan, joten tulethan paikalle sovittuna aikana.
LePy järjestää Leppävaaran liikuntahallilla mikrokoristurnauksen 2001 ja 2002 syntyneiden tyttö- ja poikajoukkueille. Mukaan mahtuu vielä!
LePyn kesäleiri pidetään Vierumäellä 9. - 12.8. Lähtö leirille tapahtuu yhteiskuljetuksella Leppävaaran Liikuntahallilta, jonne kokoontuminen on maanantaina 9.8. klo 7.45. Palaamme leiriltä torstaina 12.8. n. klo 15.30 samaan paikkaan Liikuntahallille.
LePyn Helat ja Momsit ovat saavuttaneet tavoitteensa kerätä juoksu- ja kävleykilometrejä Utsjoelle reilusti etuajassa. Matka jatkuu!
Elvytämme LePyn perinteisen juttusarjan kuukauden LePyläisestä. Esittelemme kuukausittain LePyläisen pelaajan, valmentajan, jojon, vanhemman tai muun henkilön tai useampia.
RSS ATOM