Ajankohtaista

Lähtö leirille tapahtuu yhteiskuljetuksella Leppävaaran Liikuntahallilta, jonne kokoontuminen on maanantaina 9.8. klo 7.45. Myöhästyneet tulevat leirille omalla kustannuksellaan, joten tulethan paikalle sovittuna aikana.
LePy järjestää Leppävaaran liikuntahallilla mikrokoristurnauksen 2001 ja 2002 syntyneiden tyttö- ja poikajoukkueille. Mukaan mahtuu vielä!
LePyn kesäleiri pidetään Vierumäellä 9. - 12.8. Lähtö leirille tapahtuu yhteiskuljetuksella Leppävaaran Liikuntahallilta, jonne kokoontuminen on maanantaina 9.8. klo 7.45. Palaamme leiriltä torstaina 12.8. n. klo 15.30 samaan paikkaan Liikuntahallille.
LePyn Helat ja Momsit ovat saavuttaneet tavoitteensa kerätä juoksu- ja kävleykilometrejä Utsjoelle reilusti etuajassa. Matka jatkuu!
Elvytämme LePyn perinteisen juttusarjan kuukauden LePyläisestä. Esittelemme kuukausittain LePyläisen pelaajan, valmentajan, jojon, vanhemman tai muun henkilön tai useampia.
LePyn jäsenille suunnattuun tyytyväisyyskyselyyn saatiin toukokuussa 157 vastausta. LePyn kyselyyn vastasi 40 lasta ja nuorta, 80 vanhempaa ja 37 toimihenkilöä - valmentajaa, joukkueenjohtajaa ja muuta toimihenkilöä. Vastausprosentti oli ilahduttavan korkea!
Aiemmin ilmoitetusta poiketen Leppävaaran liikuntahallin vuorot jatkuvat vielä keskiviikkoon 23.6. asti.
LePyn Helat ja Momsit aloittavat yhteisen kuntokampanjan ja keräävät syyskuun loppuun mennessä yhteensä 1280 km lenkkeilyä, joka vastaa matkaa Leppävaaran liikuntahallilta Utsjoen uimahallille.
LePyn toimittaja pääsi seuraamaan T99-02:n kesäharkkoja Leppävaaran urheilukentälle. Ulkoharkat jatkuvat 24.6. asti ja alkavat kesätauon jälkeen taas elokuun alussa.
LePy järjestää koristurnauksen mikroikäisille tyttö- ja poikajoukkueille syyskuun lopussa Leppävaaran liikuntahallissa.
RSS ATOM