Ajankohtaista

LePyn kevätkokous pidetään keskiviikkona 21.4. klo 19 Leppävaaran liikuntahallilla. Kokouksessa päätetään mm. uudesta jäsenmaksujärjestelmästä. Tervetuloa!
LePy T99 voitti I divisioonan A-lohkon ja pelaa aluefinaaleissa 23. - 25.4. T99 pääsi myös 7. - 9.5. pelattaviin III divisioonan aluefinaaleihin. Hyvä tytöt!
LePyn jäsensivuilta löytyy osasto nimeltä Kamapörssi, jossa voi kierrättää urheiluvälineitä. Siellä tällä hetkellä mm polkupyöriä!
Suuren kysynnän vuoksi saimme lisäpaikkoja elokuun LePy-leirille. Ilmoittautua voi vappuun asti. Leiripaikka vahvistuu lopullisesti siten että maksaa leirimaksun eräpäivään mennessä. Laskut lähetetään toukokuun alussa.
Eteläisen alueen II divisioonien aluefinaalit pelataan Malmilla 16. - 18.4. LePystä aluefinaaleihin ovat päässeet A-tytöt, T96, JouJou Blue (P97) ja P98. I divisioonan aluefinaalit pelataan 23. - 25.4., ja III divisioonan finaalit ovat vuorossa 7. - 9.5.
Myös T97 kävi menestyksekkäällä turnausmatkalla Norrköpingistä. Tuloksena oli alkulohkon voitto; lopullinen sijoitus oli sijat V - VIII. Hienoa tytöt!
LePyn B-tytöt (T95) kävivät pääsiäisenä Norrköpingissä Stadium Basketball Cupissa. Kotiin tuotiin pronssia. Hyvä tytöt!
LePyn B-pojat taistelivat viime viikonloppuna valtakunnallisen I divisioonan Final Fouriin pääsystä. Tällä kertaa paikkaa kärkinelikkoon ei aivan saavutettu, mutta Teemu Sulonen voitti runkosarjan pistekuninkuuden.
LePyn T95 ja T97 suuntaavat pääsiäiseksi Ruotsiin turnausmatkalle.
LePy tarvitsee ensi syksynä aikuisia liikuntaleikkikoulunvetäjiä. Tarjolla koulutusta tehtävään.
RSS ATOM