Ajankohtaista

Ringside on LePyn ja PuHu Junioreiden yhteistyöjoukkue, joka pelaa naisten 1. divisioonaa sekä 17- ja 19-vuotiaiden valtakunnallista sarjaa. Ringsiden valmennustiimissä jatkavat Jussi Syrjänen ja Nigel Moore. Valmennustiimiä täydennetään kesän aikana.
LePyn sääntömääräinen kevätkokous pidettiin maanantaina 7.5. Kokouksessa hyväksyttiin seuraavan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi valittiin erovuoroisten tilalle hallituksen jäsenet seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.
LePy ottaa merkittävän askeleen toiminnan kehittämiseksi. Tulevalla kaudella LePyssä on viisi päätoimista valmentajaa. Niko Kirjonen, Sander Stahl ja Jussi Syrjänen jatkavat seurassa. Uusin tulokas on Lahdesta pääkaupunkiseudulle muuttava Arttu Tammi. Lisäksi Nigel Moore jatkaa LePyssä, nyt päätoimisena valmentajana.
Westside on LePyn ja EBT:n yhteistyöjoukkue, jonka tavoitteena on taata hyvät valmennus- ja harjoitusmahdollisuudet eteenpäin pyrkiville poikajunioreille ikäluokissa 2000-2003. Yhteistyöllä saadaan kilpatavoitteiset poikapelaajat harjoittelemaan yhdessä laadukkaassa valmennuksessa. Pelaajamäärä mahdollistaa myös kaksi harjoitusryhmää, joten kaikilla halukkailla tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneilla pojilla on mahdollisuus olla mukana. Molemmilla seuroilla on edelleen omat harrastejoukkueet A- ja B-ikäluokissa.
LePyn miesten joukkue säilytti paikkansa eteläisen alueen 3. divarissa.
LePy järjestää aikuisten harrastekoripalloturnauksen Leppävaarassa ja tarvittaessa Karakalliossa sunnuntaina 29.4.2018. Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät pelaa ja harjoittele kilpatavoitteisesti.
myClubiin tehdään torstaina 22.3.2018 päivitys, jonka seurauksena nykyiset käyttäjätunnukset ja salasanat lakkaavaat toimimasta.
Sinettiseura -merkin saaneet seurat muuttuvat uuden laatuohjelman myötä Olympiakomitean Tähtiseuroiksi.
RSS ATOM