Ajankohtaista

Leppävaaran Pyrintö eli LePy on Suomen kovimmassa kasvuvauhdissa oleva seura. Viimeisen viiden vuoden aikana seura on kolminkertaistanut jäsenmääränsä ja noussut lisenssipelaajilla mitattuna Suomen kolmanneksi suurimmaksi koripalloseuraksi. Pelaajamäärän kasvu on nopeampaa kuin valmentajien kouluttaminen omista junioreista. Siksi haemme joukkoomme lisää osaajia.
LePy ja EBT ovat sopineet yhteistyöstä poikien 2002 ja 2003 ikäluokissa. Tavoitteena on taata hyvät valmennus- ja harjoitusmahdollisuudet eteenpäin pyrkiville poikajunioreille. Yhteistyöjoukkueen nimi on Westside.
LePyn kasvatti Sara Bejedi on nimetty Susiladies maajoukkueeseen.
LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja esimerkillisyyttä. Ryhmänohjaajana toimiminen on myös loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään.
LePyn huippusuosittu kesäleiri School's Out Camp on taas täällä. Ilmoittautuminen on nyt auki!
Susijengin aiheuttama korisbuumi on levinnyt nyt myös aikuisiin. Tule kokeilemaan, olisiko koripallo sinun uusi harrastuksesi!
Kolmosdivarissa pelaavan miesten joukkueen syyskausi on nyt paketissa. Seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 7.1. Leppävaaran liikuntahallilla klo 16.15.
LePyn perinteinen joulujuhla järjestetään torstaina 14.12. klo 18-19.30 Leppävaaran Urheiluhallilla. Kutsumme kaikki seuran jäsenet perheineen ja ystävineen mukaan juhlimaan!
RSS ATOM