Ajankohtaista

Loistavat olosuhteet, rehtiä voiton taistelua, hymyä, hikeä ja suuria tunteita, urheilujuhlan tuntua, tunnelma katossa, mieletön fiilis. Niistä on LePyn Pikkusudet-turnaus tehty!
Nyt jos koskaan on aika aloittaa koripallo! LePyssä aloittaminen on helppoa. Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen: marika.vilanen@lepy.fi ja tule kokeilemaan kerran maksutta. Jos innostut, maksat vain 100 euroa koko loppukeväästä! Tarjous koskee kaikkia uusia harrastajia. Lisätietoja: www.lepy.fi tai marika.vilanen@lepy.fi
LePy lähtee mukaan Espoon kaupungin liikuntapalveluiden U6 (uusiks) –toimintaan. U6 -toiminta tarjoaa harrastuksen niille, jotka ovat syystä tai toisesta vaihtamassa vanhan harrastuksen uuteen tai aloittamassa kokonaan uuden harrastuksen. U6 -toiminnassa voit harrastaa leppoisalla otteella, harrastamisen ilosta – täysin maksutta.
Leppävaaran Pyrintö eli LePy on Suomen kovimmassa kasvuvauhdissa oleva seura. Viimeisen viiden vuoden aikana seura on kolminkertaistanut jäsenmääränsä ja noussut lisenssipelaajilla mitattuna Suomen kolmanneksi suurimmaksi koripalloseuraksi. Pelaajamäärän kasvu on nopeampaa kuin valmentajien kouluttaminen omista junioreista. Siksi haemme joukkoomme lisää osaajia.
LePy ja EBT ovat sopineet yhteistyöstä poikien 2002 ja 2003 ikäluokissa. Tavoitteena on taata hyvät valmennus- ja harjoitusmahdollisuudet eteenpäin pyrkiville poikajunioreille. Yhteistyöjoukkueen nimi on Westside.
LePyn kasvatti Sara Bejedi on nimetty Susiladies maajoukkueeseen.
LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta ja esimerkillisyyttä. Ryhmänohjaajana toimiminen on myös loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään.
LePyn huippusuosittu kesäleiri School's Out Camp on taas täällä. Ilmoittautuminen on nyt auki!
Susijengin aiheuttama korisbuumi on levinnyt nyt myös aikuisiin. Tule kokeilemaan, olisiko koripallo sinun uusi harrastuksesi!
RSS ATOM