Ajankohtaista

Kolmosdivarissa pelaavan miesten joukkueen syyskausi on nyt paketissa. Seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 7.1. Leppävaaran liikuntahallilla klo 16.15.
LePyn perinteinen joulujuhla järjestetään torstaina 14.12. klo 18-19.30 Leppävaaran Urheiluhallilla. Kutsumme kaikki seuran jäsenet perheineen ja ystävineen mukaan juhlimaan!
LePy järjestää maksuttoman koriskoulun keskiviikkona 3.1.2017 Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10). Mukaan ovat tervetulleita kaikki koriksesta kiinnostuneet aloittavat tytöt ja pojat sekä aikuiset naiset ja miehet. Koriskoulun jälkeen kaikki halukkaat voivat siirtyä omaan ikäluokkajoukkueeseensa.
Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa.
LePyn huippusuosittu alle kouluikäisten toiminta jatkuu keväällä samoilla vuoroilla kun syksylläkin. Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on nyt auki.
LePy on mukana Tallink-turnauksessa 18 joukkuueen voimin.
YouTubesta voi käydä katsomassa LePyn koripallomiesten otteita 80-luvulta.
RSS ATOM