94-pojat EHBT-turnauksessa

14.9.2009


LePyn 94-pojat olivat myös mukana EHBT-turnauksessa. Saldona 4 voittoa ja 1 tappio ja turnauksen 9. sija (mukana 30 joukkuetta)

Samaan alkulohkoon LePyn kanssa oli sijoitettu KaU (Karkkila), ONMKY B95 (Oulu) ja RU (Rekola, Vantaa).

Perjantaina pelattiin ensimmäinen alkulohkon ottelu. Vastustajamme oli Karkkila. Hallitsimme ottelutapahtumia ja voitimme selvin lukemin 64 – 27. Rutiinivoitto LePylle.

Lauantaina aamupäivällä vastaamme asettui meille uusi tuttavuus ONMKY. Pohjoisen pojat pistivätkin kampoihin kunnes LePy meni menojaan voittaen ottelun 46 – 68.

Kolmas alkulohkon matsi oli Rekolaa vastaan. Aikaisemmissa kohtaamisissa joukkueet olivat voittaneet kutakuinkin vuoronperään – miten nyt kävisi? Voittaja menisi kahdeksan parhaan joukkoon. Tällä kertaa RU pystyi rutistamaan voiton pistein 50 – 57.

Ensimmäinen sijoituspelimme oli Salon Vilpasta vastaan. Ottelu oli erittäin tiukka ja tasaväkinen. LePy esitti ehkä parhainta peliään tällä kaudella ja voitti ottelun pistein 47 – 50.

Sunnuntaina pelasimme viimeisen ottelumme, vastassa oli Porvoon Tarmo. Vastustajamme esittikin alussa liikkuvaa peliä ja rynnisti johtoon, mutta Teme paukutteli koreja sisään paikasta kuin paikasta pitäen LePyn hyvässä tuntumassa. Toisessa erässä Tarmo hyytyi merkillisesti ja putosi LePyn kyydistä. Meille reilu voitto lukemin 32 – 57.

Joukkueemme pelasi hyvän turnauksen vaikka jäikin mitalipelien ulkopuolelle. Tästä on hyvä jatkaa !

Jorma Hakkarainen