LePyn joulujuhla torstaina 14.12. klo 18-19.30 hallilla - Tervetuloa!

12.12.2017


LePyn perinteinen joulujuhla järjestetään torstaina 14.12. klo 18-19.30 Leppävaaran Urheiluhallilla. Kutsumme kaikki seuran jäsenet perheineen ja ystävineen mukaan juhlimaan!

Ohjelmassa on joukkueiden välinen Dodgeball-kisa, ikäluokkien välinen heittokisa ja tietenkin joulupukki! Joulupukin säkkiin voit tuoda mukanasi oman paketin, niin saat itsekin pienen lahjan. Herkkuja voit ostaa buffasta ja jouluostoksia voit tehdä LePy Shopissa. Lisäksi myynnissä on LePy-luutia ja joulun hienoimmat kukat. Pieneksi jääneet peliasut voi myös vaihtaa peliasupisteessä.

Joulujuhlassa on myös itsepalvelukirppis. Pöydän hoitaa Anssi Lauha. Pöytään saa tuoda vain hyväkuntoisia Lepy -vermeitä, nahkapalloja ja koripallotossuja. Jokaiseen tuotteeseen laitetaan myyjän koko nimi ja tuotteen hinta (ja koko jos tiedetään) esim. maalarinteipillä. Hinnat 5 euron välein. Minimihinta on 5 euroa ja maksimihinta on 50 euroa. Ideana on saada hyväkuntoinen koriskama edullisesti kiertoon. Pöytä aukeaa vasta 17.50, jolloin myös tuotteet voi tuoda. Pöytä sulkeutuu 15 minuuttia juhlan päättymisen jälkeen. Haethan rahasi tai myymättömät tuotteesi siihen mennessä pois, kiitos! Yhteydenotot Anssi Lauha, p. 050-5769976
  
Tervetuloa LePyn joulujuhlaan!