Palaute LePyn toukokuisesta jäsenkyselystä

22.6.2010


LePyn jäsenille suunnattuun tyytyväisyyskyselyyn saatiin toukokuussa 157 vastausta. LePyn kyselyyn vastasi 40 lasta ja nuorta, 80 vanhempaa ja 37 toimihenkilöä - valmentajaa, joukkueenjohtajaa ja muuta toimihenkilöä. Vastausprosentti oli ilahduttavan korkea!

Haluamme kehittää LePyn toimintaa vieläkin paremmaksi, ja sitä varten kyselimme toukokuussa juniorijoukkueiden pelaajien ja liikkarilaisten mielipiteitä mm. harjoituksista, otteluista ja valmentajista. Heidän vanhemmiltaan kysyimme mielipiteitä lasten valmennuksesta, harjoituksista ja kilpailuista, joukkueen pelisäännöistä, sekä ylipäänsä harrastuksesta, siihen kuluvasta ajasta, kustannuksista ja tiedottamisesta.

Kysyimme myös kaikkien joukkueiden jojojen, valkkujen, apuvalkkujen, yhteyshenkilöiden, luottamustehtävissä toimivien ja toimiston henkilökunnan mielipiteitä mm. LePyn toiminnasta ja arvoista, seurahengestä, viestinnästä ja koulutuksesta. Lisäksi kyselyssä oli tilaa vapaamuotoiselle palautteelle, johon sai kirjoittaa risut ja ruusut ja kaikki hyvät kehittämisideat.

Tyytyväisyyskyselyyn saatiin ilahduttavan suuri määrä vastauksia. Palaute oli pääosin positiivista, mutta saimme myös runsaasti erinomaisia kehittämisideoita.

Johtokunta kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita ja toivottaa hyvää kesää kaikille!

Yhteenveto palautteesta on LePyn jäsenten luettavissa jäsensivuilta.