LePyn 94-pojille hopeaa Tampereelta

9.10.2007

Hopeamitalit kaulassa!
Hopeamitalit kaulassa!
Iltakisan voittajat.
Iltakisan voittajat.
Kalle luo strategiaa.
Kalle luo strategiaa.

Ykkösjoukkue sai kauteensa hyvän kenraaliharjoituksen Raholan Pyrkivän järjestämässä Sukkamestarit -kutsuturnauksessa 29.-30.9.2007.

Osallistuimme RaPyn (Raholan Pyrkivän) järjestämään Sukkamestarit –nimiseen kutsuturnaukseen 29.-30.2007 Tampereella. Saimme alustavan kutsun RaPyn jojolta elokuisen EHBT turnauksen yhteydessä ja samantien jo lupailtiin mennä mukaan – sen verran mukavalta reissulta se kuulosti.  Kutsu oli osoitettu meidän ykkösjoukkueelle.

 

MATKALLA TAMPEREELLE

Varhain lauantaina pakkasimme varustekassit ja makuupussit  autoihin ja sitten kukin autokunta starttasi kohti Tamperetta; ilma oli selkeä ja moottoritie lähes tyhjä – mikäs oli meidän ajellessa...oli sen verran aikaista, että pojat taisivatkin ummistaa silmänsä matkan ajaksi. Tampereen lähestyessä pitikin jo sitten kaivaa kartat ja navigaattorit esiin – missäs kummassa pelipaikat olivatkaan? Vähitellen autokunnat saapuivat perille, jotkut nopeampaa reittiä suoraan ja jotkut kierrellen ja kaarrellen…

 

ALKULOHKOT LAUANTAINA

C94 sarjaan oli tullut mukaan 8 joukkuetta. LePy oli sjoitettu B-lohkoon Ura Basketin, Panttereiden ja Namika Lahti valkoisen kanssa. A-lohkossa pelasi RaPy, Namika Lahti lila, LrNMKY ja JKS Flames.

Ensimmäisessä ottelussa, Lamminpään koululla, saimme vastaan vanhan tuttavamme, Ura Basketin. Ja jälleen kerran kävi niin, että LePy voitti ottelun, pistein 58 – 51.

Tämän ottelun jälkeen rynnistimme iloisin mielin majapaikkaamme ja sitten syömään Tesoman Vesikirppu -lounasravintolaan…olipas hyvää makaroonilaatikkoa. Sen jälkeen ruokalepo olikin paikallaan. Ja pojat pelasivat korteilla pok… eiku jotain korttipeliä J 

Iltapäivällä vastaamme asettui Pantterit. Peli pelattiin Tesoman koulun yläsalissa. Tiesimme jo etukäteen, että vastus on nyt kova ja sekös meidän pelin sekoitti: - hävisimme luvuin 31-69. Tulikohan pojille ottelun jälkeen  “mars suihkuun”- komento ?

Kolmas vastustajamme oli meille täysin uusi tuttavuus: Namika Lahti. Emme paljoakaan tienneet vastustajasta, mutta hyvinhän pelimme kulki; Namika putosi totaalisesti kyydistä: - LePylle voitto murskaluvuin  28 – 83. Olimme lohkokakkosia ja menimme mitalipeleihin. Sitten pesulle ja ansaitulle keitolle !

 

LAUANTAI-ILLAN HUUMAA !

Raholan Pyrkivä oli järjestänyt pojille mukavaa ohjelmaa lauantai-illaksi: - kolmoskisaa, vaparikisaa, taitorataa, moukantuuria ja lopuksi vielä Freestyler-kisa! Nämä iltakisat olivat LePylle melkoinen menestys: kolme upeaa lajivoittoa ja yksi kolmostila. Kolmoskisassa Teme “löi luut kurkkuun” muilta heittämällä mykistävästi seitsemän kolmosta sisään kahdestatoista heitosta (kolme palloa per heittopaikka, kokonaisaikaa käytettävissä 30 sekuntia). Vaparikisaan pojat eivät ehtineet kun piti jännityksellä seurata kolmoskisaa! Sitten taitoradalla Antti näytti nopeaa liikkumistaan ja hyvää pallon käsittelytaitoa: Antille selvä voitto! Tässä lajissa oli muuten paljon osanottajia kuten myös kolmoskisassa.

Freestyler –kisassa pitä näyttää omaperäisyyttään ja taiteellisuuttaan…kukapa muu olisi ollut sopivampi voittajaksi kuin Muhis!

Moukantuuri  oli vähän tuntemattomampi heittolaji meille, mutta tähänkin kisaa osallistujia riitti. Ransu selviytyi hienosti kolmen parhaan joukkoon tässä Moukantuuri-kisassa.

Ja ulkona grilli kävi kuumana, mutta eihän sinne oikein ehtinyt vastakun sisäkisat olivat ohi.

 

YÖ SAAPUU LUOKKAHUONEESEEN – JA AAMU KOITTAA

Majoituimme Tesoman koululle, ihan omaan kerrokseen. Jokainen rakenteli omaa makuupaikkaansa, me aikuiset huolellisesti, pojat vaan nakkasivat makuupussinsa ja patjansa lattialle. Hiljaisuutta ei meinattu saada aikaiseksi…pulinaa kuului ja muitakin ihmeellisiä ääniä…voitte vain arvata että mitä. Sitten kuin taikaiskusta saapui täydellinen hiljaisuus. Pojat olivat ilmeisesti aika väsähtäneitä.

Sunnuntaiaamuna joukkueenjohtaja herätteli joukkuettaan, noin klo 7.30. Aamutoimet odottivat ja aamupala.

 

SUNNUNTAIN OTTELUT

Aamupäivän matsissa vastassa oli A-lohkon voittaja, järjestävä seura RaPy. Jännityksellä taisimme molemmat osapuolet odottaa ottelua, koska emme olleet aikaisemmin kohdanneet. Lisäksi panoksena oli pääsy finaaliin. Ottelu oli melkoisen kovavauhtinen; tahtoa ja taitoa riitti molemmilla joukkueilla. LePy oli kuitenkin hiuksenhienosti niskanpäällä ja RaPyn pojat alkoivat ilmeisesti väsymään…meille voitto luvuin

51 –58. Olimme siis loppuottelussa, mutta sitä piti vielä odottaa useita tunteja. Lähdimme syömään ja sitten jäähdyttelimme tunteita Tesoman jäähallin katsomossa.

Finaalissa kohtasimme jälleen Pantterit. Olimmeko oppineet eilisestä ottelusta mitään vai tulisiko taas selvä tappio ? Ottelu oli nyt tasaisempi, mutta Pantterit jyräsi ekalla jaksolla sellaisen kaulan, että toisen jakson hyvällä pelillämme pystyimme hieman kuromaan rakoa umpeen muttei riittävästi. Panttereille ottelu- ja turnausvoitto luvuin 46 – 63. LePy sai hopeaa !

 

Tässä C94 sarjan lopulliset sijoitukset:                                                           

                1. Pantterit                                            

                2. LePy                                  

                3. RaPy                                  

                4. LrNMKY                                           

                5. Ura Basket                                        

                6. JKS Flames                                       

                7. Namika Lahti valk                                            

                8. Namika Lahti lila                                              

 

KOTIMATKALLE

Kiitimme järjestävää seuraa RaPya hyvästä turnauksesta ja he toivottivatkin meidät tervetulleeksi myös ensivuonna. Kiitimme kutsusta. Tämähän on hyvää harjoitusta ennen sarjakauden alkua.

Pakkasimme varusteet ja pojat autoihin ja suuntasimme kotia kohti. Turnaus oli ohi ja katseet kääntyvätkin jo tulevaan sarjakauteen.

 

Terveisin,

Jojo-Jorma.