Kevätjuhlassa palkittiin kauden parhaat

12.5.2008

Kauden palkitut
Kauden palkitutMuutama viikko sitten vietettiin seuran kevätjuhlia Leppävaaran hallilla. Katso kuvat ja kauden palkitut!

Leppävaaran hallilla vietettiin tuttuun tapaan vauhdikas ja vapaamuotoinen kevätjuhla. B-tytöt olivat järjestäneet kisoja ja heidän tukijoukkonsa vastasivat kahvi-, mehu ja pullatarjoiluista. Kiitos koko porukalle!

Juhlan huipentumana palkittiin LePyn kauden 2007-08 parhaat. Tässä he ovat: 

Vuoden valmentaja Kasper Kepsu
Esimerkillisin tyttöpelaaja Anu Karppinen
Esimerkillisin poikapelaaja              Joonas Alapoti
Vuoden seuralainen Leppähalot/Leppävaarit
A-tyttö Johanna Kastepohja
A-poika Stefan Bäckman
B-tyttö -92 Sini Halinen
B-tyttö -93 Emilia Sipilä
B-poika Ricardo Ruha
C-tyttö -94 Maisa Mäkinen
C-tyttö -95 Laura Oja
C-poika -94 Teemu Sulonen
C-poika -95 Tommi Hytönen
D-tyttö -96 Inka Viiri
D-tyttö puolustaja Vilma Liikonen
D-tyttö -97 Noora Toivonen
D-poika -96 Antti Hakonen
D-poika puolustaja Anssi Lehtonen
D-poika -97 Miika Lahdentausta
E-tyttö -98 Iitu Hansen
E-tyttö -99 Uni Erkkilä
E-poika -98 Brian Ruley
E-poika -99 Emil Uotila

Vuoden seuralainen
Tänä vuonna "vuoden seuralaisen" palkinnon seura antoi erinomaisesta ja elintärkeästä joukkuetoiminnasta. Halkojen/Vaarien treeneissä kevättalvella sattui ikävä välikohtaus, kun Seppo Syrjäläinen lyyhistyi kentälle. Kaikki treeneissä olevat pelaajat toimivat nopeasti ja määrätietoisesti, kutsuivat viipymättä ambulanssin, antoivat elvytystä kunnes ambulanssi saapui, ja pelastivat Sepon hengen. Nyt Seppo on jo kunnossa, ja oli mukana kevätjuhlassa. Hieno teko! Suuri kiitos seuramme puolesta - pidämme mielellämme Sepon edelleen joukossamme!

Esimerkillisin tyttöpelaaja: Anu Karppinen
Seuran vuoden tyttöpelaajaksi valittiin Anu Karppinen. Perusteluja palkinnon myöntämiselle on monta. Anu on harrastanut pitkään LePyssä, hän nauttii harjoittelusta ja pelaamisesta, hän on tunnollinen harjoittelija ja aina valmis vahvistamaan muita joukkueita, jos tarvetta on. Anu on kaikin puolin esimerkillinen urheilija ja joukkuekaveri, niin kentällä ja kentän ulkopuolella. Onnea Anu!

Esimerkillisin poikapelaaja: Joonas Alapoti
Pelaajana Joonas sytyttää muut pelaajat yrittämään omalla esimerkillään. Hän on joukkueensa parhaita näkymättömän työn tekijöitä ja todella epäitsekäs pelaaja. Loistavalla peliälyllään hän pystyy helposti korvaamaan pelillisiä heikkouksiaan. Joonas on myös valtavasti kehittänyt omaa fysiikkaansa ja pelitaitojaan niin kesällä kuin kaudella.
Kentän ulkopuolella Joonas on osoittanut järjestelmällisyyttä pystyen organisoimaan koulun, koripallon ja muut harrastukset niin että aikaa on ollut kaikelle. Valmentajan näkökulmasta Joonasta on helppo valmentaa - hän tekee niin kuin neuvotaan, huomaa itse kun tekee virheitä ja oppii niistä. Tämän lisäksi Joonas on pukukoppihuumorin konkari ja loistava Charles Barkley imitaattori. Onnea Joonas!