Peliaikaa Porvoossa

19.5.2008

LePyn C-pojat 94, täydennettynä 95 pojilla, olivat mukana kahdella joukkueella viikonlopun ENSTO turnauksessa Porvoossa.

Lähtökohtana oli tällä kertaa, että emme lähetä 1-divarijoukkuettamme. Muodostimme sekajoukkueet, joissa kaikki pojat saisivat runsaasti peliaikaa. 94 pojille tämä oli viimeinen mahdolisuus pelata C-poikana, "pienemmällä" pallolla. Turnaus ei ehkä mennyt odotusten mukaisesti vaikka tiesimme etukäteen muiden seurojen tulevan mukaan 1. ja 3. divarisarja-kokoonpanoillaan: Porvoon Tarmo, JKS:n joukkueet ja HuBa; tosin tässä viimeisenä mainitussa joukkueessa taisi olla mukana myös 93 poikia. Pituuserot olivatkin välillä hauskaa katseltavaa...

Hieman kokemusta saatiin, mutta turnauksen kokonaisanti jäi kuitenkin melko laimeaksi. Joukkueemme eivät sijoittuneet kärkipäähän. Turnausvoiton vei Porvoo puhtaalla pelillä. "Kakkosjoukkueeksi" nimetty tiimimme tosin laittoin vahvasti kampoihin voittajille, ensimmäinen erä oli tasainen, toisella jaksolla meidän muutaman synkän minuutin aikana Tarmo sitten karkasi voittoon. Jännittävä oli myös meidän omien joukkueiden välinen kamppailu, "ykkösjoukkueen" kunkku Teme ei pelannut (säästi polveaan) ja "kakkosjoukkue" nappasikin voiton selvin lukemin. Molemmat joukkueemme kaatoi JKS heatin, mutta siihen ne voitot sitten jäivätkin.

Sijoituksemme turnauksessa: LePy 2 oli neljäs ja LePy 1 viides. Nyt on 94 poikien kausi paketissa ja B-poikakausi alkaa. 

Terveisin, Jorma.