LePyn 00-tytöt kevääksi Eteläisen alueen I divisioonaan

10.1.2011


Myös LePyn minitytöt T00 nousee ykkösdivariin. Hyvä tytöt!

LePyn 00-tytöt nousevat kevääksi Eteläisen alueen I divisioonaan. Keväällä 2010 pelasimme yhdellä joukkueella alueen II divaria ja päädyimme puhtaalla pelillä sarjan voittoon. Sarjan sisäisistä voimasuhteista kertonee, että tiukin voittomme oli vain yhden pisteen suuruinen, kun taas suurin koriero meidän ja vastustajan välillä oli 61 pistettä.

Keväällä nuoremmat minitytöt pelaavat sekä ykköstä että kakkosta 16 pelaajastamme sekoitetuilla joukkueilla. I divisioonassa apunamme taistelevat toisinaan myös 99-joukkueessa pelaavat 00-tytöt, ja molemmissa divisioonissa vierailevina tähtinä nähdään 01-joukkueen pelaajia. Osa 00- tytöistä jatkaa edelleen taistelua myös 99-ikäluokan II divisioonassa kuten syksylläkin.

Maskottimme mukaisesti ykkösdivarin joukkue on nimeltään Kengurut, kun taas kakkosessa levypalloja kahmivat LePy Kirahvit. Kirahvipehmolelua etsitään edelleen kovasti :)

Pelit alkavat 14.1., ja kevään aikana sarjoissa on yhteensä luvassa 17 matsia. Tytöt, Saara ja Emppu toivottavat kaikille muillekin joukkueille taistelutahtoa kevään otteluihin!