LePyn School's Out Camp avasi kesän!

20.6.2012


LePyn School's Out Camp järjestettiin kesäkuun ensimmäisellä viikolla Leppävaaran liikuntahallilla. Mukana oli lähes 100 koripalloilijaa!

LePyn jo toisena perättäisenä kesänä järjestämä School's Out -leiri keräsi lähes sata uutta ja vanhaa harrastajaa yhteen Leppävaaran liikuntahallille. Viikon ohjelmassa oli koripallon perustaitojen harjoittelua, leiripelejä, erilaisia lajikokeiluja, kesäistä hauskapitoa sekä muuten vain mukavaa yhdessäoloa. Ohjelmassa oli tietenkin myös leiriolympialaiset.

Harjoittelun ohessa syötiin hyvin ja opeteltiin urheilijalle sopivia elämäntapoja. Ohjaajina toimivat LePyn valmentajat Niki Aarnio, Ella Alinikula, Tuomo Holopainen, Tommi Hytönen, Ida Keronen, Anssi Kousa, Mimmi Kuusisaari, Laura Löytömäki, Sofia Olin, Läänä Omar Tajaddin, Rosa Silvennoinen, Antonio Thin sekä Anni Vehola.

LePyläiset nuoret ovat hyvin kasvatettuja, kaikkien kanssa toimeentulevia ja innokkaita kokeilemaan kaikkea uutta. Vielä kun innokasta ja energistä lapsilaumaa on vetämässä LePyn omat korvaamattomat valmentajat, on lopputulos mieletön. Viikosta tuli varmasti kaikille ikimuistoinen.

Ensi vuonna taas mukaan School's Out -leirille!

School's Out 2013 järjestetään Leppävaarassa 3.-7.6.2013. Laita päivämäärät siis jo nyt kalenteriisi!

Kaikki leirikuvat LePyn historia -osastossa.