LePy ottaa kaikkiin joukkueisiin uusia pelaajia!

5.9.2012

Kuva: Matti Putkonen.
Kuva: Matti Putkonen.

Kaikkiin Leppävaaran Pyrinnön joukkueisiin otetaan uusia pelaajia.

Leppävaaran Pyrintö tarjoaa laadukasta korisvalmennusta Leppävaaran alueella. LePyssä on juniorijoukkueita vuonna 2007 syntyneistä supermikroista  A-ikäisiin. Ammattitaitoiset ohjaajamme varmistavat, että jokainen lapsi ja nuori saa parasta mahdollista valmennusta ja että jokainen voi harrastaa korista itselleen sopivalla tasolla.

 

LePyssä on myös aikuisten joukkueita. Naisille on tarjolla korista aloittelevien Momsien joukkue sekä naisten joukkue ja kokeneista pelaajista koostuva Helat. Miehille joukkueet ovat aloittelijoiden Rookies sekä F.U.T., LePy Orangemen, Balls ja LePyn Faijat.

 

Kaikkiin joukkueisiin otetaan tällä hetkellä lisää pelaajia.

 

Lisätietoa LePyn joukkueiden sivuilta.

 

Aikuisille on myös tarjolla harrastekorista. LePyn valmentajat opettavat koriksen perusteita alkeista lähtien. Sekä naisten että miesten ryhmiin mahtuu vielä mukaan! Lisätietoa kohdasta aikuisten harrastekoris.

 

LePyssä koris on kaikille kivaa!

 

Lisätietoja LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilaselta (puh. 044 567 0777 ja sähköpostiosoite marika.vilanen@lepy.fi)  ja joukkueiden valmentajilta: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/yhteystiedot/valmentajat/