LePy etsii liikkariohjaajia kaudelle 2013 - 2014

29.4.2013
LePyn liikuntaleikkikoulutoiminta jatkaa kasvuaan - tarvitsemme uusia ohjaajia!

 

LePyn liikuntaleikkikoulu eli liikkari on Nuoren Suomen kehittämä, 2 - 6 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun sisältö on rakennettu lasten liikunnallisen kehityksen vaiheet huomioiden. Liikuntaleikkikoulun avulla ohjattu liikunta on tavoitteellista, monipuolista ja hauskaa! 

Leppävaaran Pyrinnön liikkarit on jaettu kahteen tasoon:

1 - 3 -vuotiaiden ryhmässä lapsi leikkii ja liikkuu omien vanhempiensa kanssa liikuntasalissa ja monipuolisten liikuntavälineiden parissa ohjaajan antaessa vinkkejä erilaiseen tekemiseen.

3 - 6 -vuotiaiden ryhmissä leikitään ja liikutaan ohjaajan johdolla ilman vanhempia. Kerran kuussa vanhemmat ovat mukana ns. yhteistunnilla, jossa lapset pääsevät näyttämään taitojaan ja oppimiaan asioita vanhemmille. Tämä taso on jaettu vielä kahtia 3 - 4 -vuotiaiden ja 5 - 6 -vuotiaiden ryhmiin.

Liikkarit ovat todella suosittuja monipuolisen ohjelman ja ammattimaisen ohjaustoiminnan ansiosta. Liikkarista on helppo siirtyä LePyn ikäluokkajoukkueeseen, kun pallon pomputtelu alkaa kiinnostaa enemmän ja vauhtia tulee hieman lisää.

Laajentunut toimintamme vaatii lisää ohjaajia. Mikäli sinua kiinnostaa tulla lasten ohjaajaksi LePyn liikuntaleikkikouluun, ota yhteyttä LePyn toiminnanjohtajaan Marika Vilaseen. Vaadimme ohjaajalta vähintään 18 vuoden ikää, intoa lasten ohjaamiseen, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus tai muu vastaava katsotaan eduksi. Tarvittaessa koulutamme ohjaajat tehtävään.

Liikkariryhmien koko on noin 15 lasta. Kokenut vetäjä pärjää yksin, mutta tarvittaessa ryhmissä on hyvä olla kaksi ohjaajaa ryhmää kohden. Ohjaajille maksetaan palkkio vedetyistä kerroista. Etsimme ohjaajia maanantain Boställsskolaniin (Mäkkylässä) sekä sunnuntain Lintulaakson ryhmiin. Ryhmiä on useampi peräkkäin, joten sama vetäjä voi halutessaan vetää useamman ryhmän.

Lisätietoja saat Marika Vilaselta, jolle voi myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen: marika.vilanen@lepy.fi tai 044 567 0777.

Tervetuloa ohjaajaksi LePyyn!