LePyn B-tyttöjen kausi huipentui Solnassa Spirare Cupissa

19.5.2013
LePyn B-tyttöjen kausi 2012 - 2013 päättyi Spirare Cupissa Tukholmassa.

B-tytöt lähtivät Ruotsiin 15 pelaajan, 2 valmentajan ja 2 huoltajan voimin. Joukkue pelasi sekä 97- että 98-tyttöjen sarjoissa, joten B-tyttöjen oman valmentajan Sander Stahlin apuna matkalla oli Saara Myllymäki.

98-sarjassa oli 6 joukkuetta yhdessä lohkossa, eli ohjelmassa oli 5 tiukkaa ottelua 7 pelaajan voimin. Ruotsalaisjoukkueet olivat kovia, mutta suomalaisia joukkueita vastaan pelit olivat tasaisia. LePyn tytöt voittivat yhden pelin ja sijoittuivat lopulta sarjan viidensiksi.

97-sarja pelattiin kahdessa 4 joukkueen lohkossa. LePyn kanssa samassa lohkossa olivat Solna Vikings, Duvbo IK ja EBT. Ottelut olivat tasaisia, ja 8 pelaajalla pelannut LePy sijoittui omassa lohkossaan kolmanneksi. Toisen lohkon kolmonen HyPo voitettiin sijoitusottelussa lukemin 31-11.

Keväisessä Solnassa katsottiin myös nuorten maaotteluita, nukuttiin Solna Gymnasiumin lattialla, shoppailtiin Tukholmassa ja vietettiin hauska ilta Gröna Lundissa, unohtamatta Jennin synttäreitäkään.

Paluumatka tehtiin laivalla, ja maanantaiaamuna Helsingin satamassa vietettiin haikeita jäähyväisiä. Puolet joukkueesta siirtyy A-tyttöihin, ja loput saavat uusia pelikavereita 99 tytöistä. Kiitos tästä hyvin onnistuneesta reissusta ja koko kaudesta ihan jokaiselle!

Anne Mähönen