LePyn P02 EHBT-turnauksessa

28.8.2013
Pojat 2002 osallistuivat EHBT-turnaukseen kahdella joukkueella.

 

 

Pojat 2002 osallistui EHBT-turnauksessa sekä kilpa- että fun-sarjaan. Kilpasarjaan pääsivät kokeilemaan muutamat innokkaat ensikertalaiset, ja toisaalta fun-sarjaa oli vahvistettu hieman kokeneemmilla pelaajilla.

Kilpajoukkue pelasi hienon turnauksen ja voitti niin ToPon, Ura Basketin kuin HNMKY Stadinkin hienojen esitysten päätteeksi. Tasaisella peluutuksella lähdettiin myös koviin Honka- ja EBT-matseihin. Paikallisvastustajat olivat kuitenkin vielä liian kovia. Sunnuntaina turnaus päätettiin voittoon, ja tuloksena kovassa sarjassa sija 5/11. Joukkue pelasi kautta linjan upealla asenteella. Erityisesti mieleen jäivät Miskan hienot onnistumiset hyökkäyspäässä, sekä uusien poikien Jeren, Ossin, ja Niklaksen rohkea pelaaminen kovassa seurassa.

Fun-sarjassa lohkojako oli mennyt pahasti pieleen, koska sarjan kaksi parasta joukkuetta oli laitettu LePyn lohkoon. Lappeenrannalle ja HNMKY Pakilalle hävittiin alkulohkossa, vaikka jälkimmäisessä pelissä kaaduttiinkin saappaat jalassa. Nämä vastustajat sijoittuivat lopulta sarjassa sijoille 1 ja 2. Jatkopeleissä Honka ja Klaukkala saivat sitten nähdä meidän todellisen tasomme. Vastustajan koko kentän prässi ei tuottanut näille kavereille mitään ongelmia. Juuso, Hugo ja Elias käynnistivät nopeita hyökkäyksiä jotka päätettiin järjestään varmoihin koreihin.  Vinski oli yleensä päättämässä näitä hyökkäyksiä hienoilla layupeilla. Lopullinen sijoitus 7/9.

Koko jengiltä jälleen hieno turnaus, tästä on hyvä lähteä treenaamaan sarjakautta varten.

Tero Mäkelä