LePyn A-tytöt SM-karsinnoissa 21. - 22.9.

20.9.2013
LePyn A-tyttöjoukkue osallistuu tänä viikonloppuna SM-karsintojen toiselle kierrokselle Tapiolassa. Kaikki kannustamaan tytöt valtakunnalliseen sarjaan!

LePyn A-tyttöjoukkue karsii lauantaina ja sunnuntaina Tapiolassa pääsystä valtakunnallisiin sarjoihin. Tytöt ovat valmiina kohtaamaan vastustajat .

Tyttöjen urakka alkaa lauantaiaamuna kello 9.30 Honkahallissa, missä kohdataan 5 joukkueen turnauksen emäntäjoukkue Honka. Kello 17 on sitten vuorossa Turun Riento. Tämäkin ottelu pelataan Honkahallilla.

Sunnuntaina jatketaan kello 12.30 Tapiolan urheiluhallilla Honkahallin vieressä. Päivän ensimmäinen vastustaja on Wartti Itä-Helsingistä. Sunnuntain toinen peli, ja yllätys yllätys, vastassa on jälleen Wartti, tällä kertaa Wartti Capitals I. Tämä ottelu pelataan kello 19.30 Honkahallilla.

Turnauksen kaksi parasta pääsee SM-sarjaan; kolmas ja neljäs pelaavat kauden 2013 - 2014 valtakunnallisessa I divisioonassa.

LePyn joukkueessa on kokemusta, pelisilmää ja heittotaitoa. Tytöt ovat valmistautuneet karsintaotteluihin treenaamalla kesällä ja osallistumalla elokuun lopussa pelattuun EHBT-turnaukseen. Syyskuun ajan joukkue on hionut pelikuvioitaan valmentajansa Jussi Kilpelän johdolla. 

Tytöillä on varmasti tiedossa kovia matseja, mutta LePyn joukkue on iskukykyinen ja ennen kaikkea taistelutahtoinen. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee Tapiolaan kannustamaan joukkuettamme, sillä kuten Sloveniassakin nähtiin, yleisön kannustus siivittää pelaajat huippusuorituksiin.

Tervetuloa kannustamaan tytöt valtakunnalliseen sarjaan - oranssia päälle ja ääntä kentän laidalle! Eli kuten Hanno Mottölä sanoi, kädet pos taskuista ja huutakaa!