Mitä jojo tekee kesällä?

24.6.2014


Vetääkö jojo lonkkaa kesällä? Ei suinkaan! LePyn ideoiden Tonava Tero Mäkelä, monivuotinen P02:n jojo, kertoo mitä kesällä on aikaa tehdä.

Jojon kesäloma alkaa, kun viimeiset yhteiset harjoitukset on vedetty, ja joukkue laukkaa kesälaitumille. Kesällä on hyvää aikaa suunnitella syksyn leirejä ja turnauksia, sekä tehdä hankintoja joukkueelle ja budjettia tulevalle kaudelle. Kesällä syntyy aina aivan mielettömiä idiksiä, joista toteutuskelpoisimpia voi sitten viedä syksyllä eteenpäin. Muutamia juttuja tullaan näkemään mm. C-poikien ensi kauden kotiotteluissa. Toki tärkeintä on ladata akkuja, jotta elokuun alussa on taas täydessä iskussa.

Kesä on myös erinomaista aikaa seurata maajoukkuekorista. Sekä Helsingissä että Lohjan Kisakalliossa pelataan viikoittain aikuisten ja junioreiden maaotteluita.

Monella paikkakunnalla pelataan myös katukoristurnauksia, jotka ovat hauskoja tapahtumia, kunhan kelit sattuvat kohdalleen. Pelaajia on helppo innostaa mukaan näihin tapahtumiin, kunhan kuljetukset ja huolto on järjestetty. Kustannuksiltaan tapahtumat ovat yleensä hyvin edullisia.

Ulkokentiltä löytyy kesällä myös helposti pelikavereita, joten omiakin taitoja voi käydä treenaamassa. Esimerkkinä miesten harrastekoris, joka kokoontuu maanantaisin 20:30 Leppävaaran urheilupuistossa.