LePyn huippusuosituissa Liikkareissa ja vanhempi-lapsikorisryhmissä on vielä tilaa!

4.9.2015
LePy järjestää toimintaa myös alle kouluikäisille lapsille. Lasten liikunnan ammattilaisten vetämä toiminta on ollut huippusuosittua. Ryhmissä on vielä muutama paikka vapaana!

Vanhempi-lapsikoris

LePyn vanhempi-lapsikoriksen ryhmä 3 - 12 -vuotiaille tytöille sekä pojille ja heidän vanhemmilleen kokoontuu Lintulaakson koululla (Linnuntie 13) lauantaisin klo 10 - 12 (kaksi eri ryhmää).

Lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja oppien samalla tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Eri ikäisten lasten osalta harjoittelua eriytetään ryhmän sisällä.

Ryhmän vetäjänä toimii lasten liikunnan ammattilainen  Mikko Mäntylä, jolla on yli 20 vuoden kokemus eri ikäisten lasten kanssa toimimisesta. Mikolle lasten maailma on tuttu  myös omien tyttärien kautta.

Lauantain molemmissa ryhmissä on vielä muutama paikka vapaana.

Lisätietoja: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/vanhempi-lapsikoris/

Ilmoittautuminen: toimisto#lepy.fi

 

Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulu eli Liikkari on Nuoren Suomen kehittämä, 1 - 6 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun sisältö on rakennettu lasten liikunnallisen kehityksen vaiheet huomioiden. Liikuntaleikkikoulun avulla ohjattu liikunta on tavoitteellista, monipuolista ja hauskaa! 

LePyn Liikkareita vetävät lasten liikunnan ammattilaiset Terhi Eloranta ja Leea Rancken.

Perjantain 3 - 4 -vuotiaiden Liikkarissa Karamalmin koululla on vielä muutama paikka vapaana. Myös peruutuspaikkoja maaanantain Liikkareihin kannattaa kysellä.

Lisätietoja: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/liikkarit/

Ilmoittautuminen: toimisto#lepy.fi