Ringside valmiina viikonlopun SM-karsintoihin

25.9.2015


LePy ja PuHu ilmoittivat huhtikuussa yhdistävänsä voimansa A-tytöissä ja muodostavansa yhteisen Ringside-nimisen A-tyttöjoukkueen, jonka tavoitteena on pelaaminen valtakunnallisessa sarjassa. Tulevana viikonloppuna joukkue on tositoimissa, kun SM-karsintoja pelataan Leppävaarassa ja Martinlaaksossa.

Ringside aloitti harjoittelun toukokuussa ja treenasi läpi kesän sekä Jussi Syrjäsen ja Jarkko Pokkisen johdolla että omatoimisesti. Elokuussa joukkueen kuntoa päästiin testaamaan EHBT-turnauksen kilpasarjassa. Ensimmäiset pelit sujuivat mainiosti, ja turnauksesta tuotiin kotiin hopeaa.

Turnauksen jälkeen Ringside on keskittynyt treenaamaan A-tyttöjen SM-karsintapelejä varten. Valmentaja on tyytyväinen joukkueen valmistautumiseen. ”Tytöt ovat harjoitelleet tunnollisesti ja hyvin”, kommentoi Jussi Syrjänen. 

Tulevana viikonloppuna vuorossa ovat vihdoin karsintapelit. Ringsiden kanssa samassa lohkossa pelaavat Helmi Capitals, Raholan Pyrkivä, Tampereen Pyrintö II ja Vimpelin Veto.

Helmi Capitals voitti viime kaudella A-tyttöjen SM-sarjan ja elokuussa EHBT:n kutsusarjan. RaPy oli viime kaudella valtakunnallisen I divisioonan kolmas – mutta EHBT:ssä Ringside voitti RaPyn 54-48. RaPy sijoittui EHBT:n kilpasarjassa yhdeksänneksi ja Pyrintö II kahdeksanneksi. Vimpelin Veto osallistui EHBT:n fun-sarjaan ja sijoittui hopealle.

”Kovia pelejä on takuuvarmasti tiedossa, mutta Ringside on erittäin motivoitunut ja valmiina kohtaamaan vastustajat. On kuitenkin liian aikaista pelkästään tuijottaa ottelutuloksiin tässä vaiheessa. Joukkue on A-tyttöjoukkueeksi nuori, ja lajin tekniikoiden ja taktiikoiden sisäistäminen vie paljon aikaa. Lisäksi pelaajien fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen tarvitaan aikaa ja paljon töitä. Ringsiden kehittymisen joukkueena ja pelaajien henkilökohtaisen kehittymisen tavoitteet ovat pidemmällä kuin näissä karsinnoissa”, kommentoi Jussi Syrjänen.

Ringside on lohkon järjestäjäjoukkue, ja pelit pelataan Leppävaaran liikuntahallilla ja Martinlaakson koululla. Viikonlopun aikataulu on seuraava:

Lauantaina Leppävaaran liikuntahallilla

  • klo 11.30 Pyrintö II – Ringside
  • klo 17.30 Ringside – RaPy

Sunnuntaina Martinlaakson koululla

  • klo 14.00 Vimpelin Veto – Ringside
  • klo 20.00 Ringside – Helmi Capitals

Tervetuloa kannustamaan Ringsidea!

Liitteet