LePy T04 AND1-turnauksessa Salossa - vaikeuksien kautta voittoihin

18.1.2016


Salon-turnauksessa tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna LePy T04 taisi käydä läpi elämän koko tunneskaalan. Turnauksesta palattiin entistä vahvempana ja taistelutahtoisempana joukkueena!

Turnaus alkoi LePyn osalta suurilla vastoinkäymisillä. Yhtenä syynä tähän oli neljän avauksen pelaajan puuttuminen "rosterista", mutta onneksi neljä rohkeaa Fun-tyttöä tuli pelaamaan kilparyhmän pelejä!

Kahtena ensimmäisenä päivänä pelattiin 3 kolme tappiollista peliä, ja LePy näytti valuvan turnauksen "jumboksi". Joukkue kävi monta pitkää keskustelua, millä tästä suosta nyt noustaan, eikä itkuiltakaan säästytty, mutta lauantai-illan päätteeksi joukkue onnistui kaivamaan kisadiskosta ”leijonamielen” esiin.

Sunnuntaina aamusta tytöt olivat hereillä ja taistelutahtoisia. TikS murskattiin lukemin 41-22. Ristiin pelaamisten johdosta T04 nousi kolmoseksi viiden joukkueen lohkossa ja päätyi pelaamaan sijoista 5 – 6..

Sijoitusottelun vastustajana oli Järvenpää. Tyttöjen peliesitys parani edelleen, mutta JäNMKY voitti lopulta lukemin 26-40, ja LePyn lopullinen sijoitus minityttöjen kilpasarjassa oli kuudes....näin ollen päädyimme sijalle 6,  kilparyhmän pelissä oli 10 joukkuetta.

Kaiken kaikkiaan turnaus tiivisti isosti joukkueen yhteishenkeä. Ykkösdivarissa onkin AND1:n jälkeen voitettu Klaukkala, ja kakkosessa käytiin kaatamassa Sykki vieraissa pisteellä!