Joulupalloturnaus aikuisten harrastepelaajille la 10.12. Espoossa

25.10.2016

LePy järjestää aikuisten harrastekoripalloturnauksen Karakallion koululla lauantaina 10.12. Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät osallistu koripallon sarjatoimintaan. Turnauksen suojelijana toimii naisten maajoukkueen kantava voima Taru Tuukkanen.

Turnaukseen otetaan neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Päivän tapahtuman hinta 20 e/hlö. Hinta sisältää loistavissa olosuhteissa pelattavat kaksi peliä sekä turnaustuotteen ja ammattimaisesti järjestetyn tapahtuman. Kokoa joukkueesi kasaan ja ilmoittaudu nopeasti. Paikkoja on rajoitetusti. 

 

Aika ja paikka

 

Lauantai 10.12.2016 klo 10-18 Karakallion koululla, Kotkakuja 5, Espoo.

 

Kohderyhmä

 

Turnaus on tarkoitettu harrasteryhmille, jotka eivät osallistu koripallon sarjatoimintaan. Kohderyhmä on aikuiset, vähän pelanneet ja/tai myöhemmällä iällä lajista innostuneet naiset ja miehet. Yksinkertaistettuna tämä on sinulle, joka heräät aamuisin pallo kainalossa, Suomi-paita päällä ja mietit miksei sinusta tullut ammattikoripalloilijaa. Tule ja tee unelmistasi totta!

 

Turnaussäännöt

 

  • Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa. 
  • Jatkoaika äkkikuolema -periaatteella.
  • Puoliaikatauko on kolme minuuttia.
  • Joukkueen pelaajalukumäärää ei ole rajattu.
  • Joukkueella on käytössään yksi aikalisä molemmilla pelijaksoilla.
  • Joukkuevirheitä ei lasketa.

 

Hinta

 

Osallistujahinta on 20 e/pelaaja. Joukkueessa saa olla niin monta pelaajaa kuin haluaa. 

 

Ilmoittautumiset 

 

Turnaukseen otetaan neljä naisten ja neljä miesten joukkuetta. Joukkue ilmoittautuu sähköpostilla osoitteeseen: marika.vilanen@lepy.fi. Turnausmaksu laskutetaan kuukautta ennen joukkueen yhteyshenkilöltä. Oletus on kymmenen pelaajaa, ellei joukkue toisin ilmoita.

Lisätietoja: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lepyn-turnaukset/joulupalloturnaus-2016 ja marika.vilanen#lepy.fi