LePy mukaan Espoon kaupungin U6-toimintaan

9.2.2018


LePy lähtee mukaan Espoon kaupungin liikuntapalveluiden U6 (uusiks) –toimintaan. U6 -toiminta tarjoaa harrastuksen niille, jotka ovat syystä tai toisesta vaihtamassa vanhan harrastuksen uuteen tai aloittamassa kokonaan uuden harrastuksen. U6 -toiminnassa voit harrastaa leppoisalla otteella, harrastamisen ilosta – täysin maksutta.

LePy tarjoaa ohjattua U6-koripallotoimintaa 12-16 -vuotiaille nuorille tiistaisin klo 17-18 Lintumetsän koululla. U6-toiminta kattaa kerran viikossa harjoittelun LePyn ohjaajan ohjaamana. U6-toiminnassa ei osallistuta sarjatoimintaan, eikä toiminnasta aiheudu muita kuluja.

Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Mukaan vain sisäliikuntavarustus (sisäkengät, shorsit/verkkarit ja t-paita). Jos omistat pallon, niin ota mukaan. Jos et, niin voit lainata sen ohjaajalta.

Osoitteesta www.harrastushaku.fi löydät hakusanalla ”U6” Espoon koko U6-tarjonnan. Mukana on koripallon lisäksi ainakin trampoliinivoimistelua, jääkiekkoa, yleisurheilua, taitoluistelua, salibandya ja miekkailua.

Ensimmäinen kerta on tiistaina 27.2. klo 17-18 Lintumetsän koululla. Tervetuloa mukaan!